Distractie de weekend: Petrece pe cea mai mare plaja privata din Romania!

Sambata, 21 Aprilie 2012, ora 00:00
5236 citiri
Distractie de weekend: Petrece pe cea mai mare plaja privata din Romania!

Distreaza-te in weekend la o petrecere pe cea mai mare plaja privata de pe litoralul romanesc, chiar daca sezonul estival nu a inceput inca. In Mamaia, cluburile incep deja sa isi deschida portile si te asteapta cu o multime de surprize in acest weekend.

Sambata, incepand cu ora 22, poti participa la petrecerea primului club care deschide oficial sezonul estival in Romania, clubul care detine cea mai mare plaja privata de pe litoral si cea mai mare scena de interior, unde anul trecut a sustinut un concert Goran Bregovic.

Tribute Summer Residence din Mamaia Nord va dispune si de o pisicina cu 60 de locuri si zona lounge, de terenuri de sport pe plaja si de un spatiu de joaca pentru copii. La petrecerea de inaugurare atmosfera va fi animata de trupa de balet a clubului, insa te vei putea delecta si cu muzica live, dar si de club.

"Cu toate ca locatia Tribute Summer Residence a fost deschisa inca din vara trecuta, aceasta nu a avut parte insa de o inaugurare propriu-zisa. Cu prilejul petrecerii de sambata, 21 aprilie, punctam caracterul permanent al clubului. Tribute Summer Residence nu va mai fi un club sezonier, ci unul permanent, adresat nu numai turistilor ci si constantenilor", a declarat Dan Cocis, manager Tribute Bucuresti si Tribute Summer Residence.

Managerul clubului te asigura ca iti va oferi o varietate mare de petreceri in acest club in 2012, incepand cu cei mai in voga artisti din muzica dance si terminand cu cele mai bune trupe de muzica live.

"Spre exemplu, cu prilejul weeked-ului de 1 mai vom avea un maraton de show-uri in care ii avea ca invitati trupele Vama, Holograf si pe artistul grec Kostas Martakis", explica managerul Tribute.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Tribute Summer Residence Mamaia, #petrecere club Mamaia Nord , #Petreceri