Cele mai scumpe nunti din 2011

Luni, 12 Decembrie 2011, ora 08:34
2109 citiri
Cele mai scumpe nunti din 2011

Cuplurile cu venit mediu din Europa cheltuiesc intre 1.500 si 26.500 dolari pentru nunta, potrivit unui studiu, dar nuntile celebritatilor si ale miliardarilor stabilesc noi recorduri, in ceea ce priveste extravaganta si cheltuielile.

Cea mai scumpa nunta a anului 2011 a fost nunta regala a printului Albert de Monaco cu Charlene Wittstock, scrie CNN Money.

Costurile totale ale nuntii regale au ajuns la 65 de milioane de dolari, numai un milion de dolari fiind cheltuiti pentru friptura barbeque, servita celor 500 de invitati.

Anul acesta au avut loc doua nunti regale in Europa, iar pe locul doi in clasamentul celor mai scumpe nunti ale anului se afla nunta printului William al Marii Britanii cu logodnica sa Kate Middleton.

Nunta a costat familia regala aproximativ 34 de milioane de dolari, dintre care 800.000 de dolari au fost cheltuiti doar pe flori si decoratiuni, incluzand un artar si cativa carpeni.

A treia cea mai scumpa nunta a anului 2011 este din lumea showbizz-ului american si s-a terminat deja cu un divort.

Kim Kardashian si Kris Humphries au cheltuit sase milioane de dolari pentru organizarea nuntii lor, 10.000 de dolari fiind alocati doar pentru invitatii.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#nunti lux, #maraje scumpe, #nunta Kim Kardashian, #nunta william kate, #nunta Albert Monaco , #Petreceri