Bucharest Skydiving Boogie 2014: Incepe festivalul de parasutism de la Clinceni

Marti, 20 Mai 2014, ora 13:14
2305 citiri
Bucharest Skydiving Boogie 2014: Incepe festivalul de parasutism de la Clinceni

A sasea editie a festivalului de parasutism Bucharest Skydiving Boogie se va desfasura pe aerodromul din Clinceni, de miercuri pana duminica.

Astfel, iubitorii de adrenalina sunt invitati sa participe la primul festival de parasutism dedicat atat amatorilor, cat si parasutistilor cu licenta, evenimentul fiind organizat de TNT Brothers, pe aerodromul Clinceni, informeaza Mediafax.

Timp de cinci zile, participantii pot sari pentru prima data in tandem alaturi de un instructor profesionist, de la 4.000 de metri, si se pot distra la cea mai mare petrecere in aer liber cu skydiving, muzica si adrenalina.

Salturile cu parasuta vor fi efectuate din doua avioane proiectate special

In timpul festivalului, salturile cu parasuta pentru amatori vor fi efectuate din doua avioane performante, proiectate special pentru astfel de actiuni: Pilatus Porter.

Totodata, spectatorii vor putea asista la salturile si demonstratiile spectaculoase ale profesionistilor, care isi perfectioneaza tehnica alaturi de instructori calificati la nivel international.

De asemenea, in cadrul workshop-ului de "angle flying", parasutistii cu licenta au ocazia de a se antrena cu trei instructori recunoscuti la nivel mondial: Scott Plamer (SUA), campionul mondial Will Penny (Africa de Sud) si Petter Johnson (Suedia). Scott Plamer, cunoscut ca fiind primul om care a sarit dintr-un avion fara parasuta, va povesti despre experienta inedita care i-a adus recunoasterea internationala.

In fiecare seara, incepand cu ora 19.00, in hangarul TNT Brothers sunt proiectate filmele salturilor din ziua respectiva si sunt premiate cele mai impresionante fotografii. Petrecerea va dura pana in zori, cu DJ.

La eveniment vor participa peste 100 de parasutisti cu licenta veniti din intreaga lume (Romania, Serbia, Bulgaria, Norvegia, Canada, Spania, Franta, SUA, Emiratele Arabe Unite, Suedia, Africa de Sud).

Bucharest Skydiving Boogie reuneste anual cei mai experimentati parasutisti romani si straini, care au ocazia de a se pregati si a evolua impreuna, dar si de a se distra. De asemenea, festivalul isi propune sa atraga cat mai multi amatori, care au astfel ocazia de a patrunde in comunitatea parasutistilor profesionisti si de a asista la demonstratiile lor si nu numai, de a incerca pentru prima data senzatia unui salt cu parasuta.

Evenimentul are loc la aerodromul din Clinceni, pe dropzone-ul TNT Brothers.

#festival parasutism, #bucuresti parasutism , #Petreceri