Afla cine sunt cei care aduc zambete pe chipurile tuturor copiilor

Joi, 27 Octombrie 2016, ora 11:37
1551 citiri
Afla cine sunt cei care aduc zambete pe chipurile tuturor copiilor

Copiii sunt cel mai de pret lucru la care parintii nu ar renunta niciodata si pentru care ar face orice sa ii vada fericiti si plini de viata. Chiar daca, in zilele oarecare, adultii ii duc pe cei mici in parc sau se joaca intr-un mediu restrans, atunci cand vine vorba de organizarea zilei de nastere, parintii se implica mult mai mult.

Astfel, majoritatea aleg sa solicite prezenta animatorilor de la Paradisul Personajelor ce se costumeaza atat in ursitoare pentru botez, cat si in personajele preferate din desenele animate sau din povesti.

"La noi gasiti cea mai buna echipa de animatori pentru copii si cele mai talentate ursitoare pentru botez. Tinta noastra este sa oferim momente unice, memorabile si pline de magie tuturor copilasilor. Credem ca suntem cea mai buna alegere, datorita pasiunii si devotamentului pe care il aratam fata de ceea ce facem. Paradisul Personajelor va fi intotdeauna un prieten la care veti dori sa apelati mereu!", declara echipa de animatori in cadrul paginii web paradisulpersonajelor.ro.

Intensificarea bucuriei din cadrul petrecerilor aniversare ale micutilor

Cei mici, inainte de a face cunostinta cu animatorii de la Paradisul Personajelor, erau fascinati de darurile pe care le primeau. Acum, insa, lucrurile stau complet diferit. Acest lucru se datoreaza faptului ca toti invitatii de la petrecere au ocazia sa intre in contact cu personajul mult iubit din desenele animate Disney sau chiar din povesti.

In functie de ceea ce admira cel mic, parintii vor solicita echipei de animatori sa le prezinte copiilor lor mascota pe care o idolatrizeaza.

De altfel, printre personajele ce pot fi solicitate in cadrul petrecerii se numara: Spider Man, Batman, Alba ca Zapada, Rapunzel, Belle, Ariel, Elsa Frozen, Tinkerbell si Peter Pan, Pirat si Piraterita, Minnie si Mickey, precum si multe altele.

Cum reusesc animatorii sa aduca extaz in viata copiilor?

Animatorii nu doar ca sunt adevarati iubitori de arta si de copii, insa sunt pasionati de ceea ce fac, iar asta poate fi usor observat doar prin atentia pe care au acordat-o costumatiilor, dar si a grijii pe care o au pentru toti cei mici de la petrecere.

De altfel, pe langa faptul ca isi fac simtita prezenta in locul in care au fost solicitati, ei au un plan bine pus la punct care le permite sa intretina atmosfera dorita de toti cei mici.

De exemplu, modulul de animatie contine: face painting, modelaj de baloane, dansuri, dar si jocuri interactive adaptate in functie de varsta micilor petrecareti. Toate aceste activitati se ridica la cele mai inalte standarde, tocmai pentru ca cei mici sa se simta bine, iar parintii sa fie absolut fascinati de clipele petrecute de prichindei.

Pentru un plus de senzatie adus petrecerii, echipa de la Paradisul Personajelor pune la dispozitia tuturor posibilitatea de a inchiria rochite si costume pentru cei mici, absolut identice cu cele ale personajului preferat. Pentru un astfel de moment, adultii vor trebui sa plateasca sume de bani incepand de la 80 de lei.

Asadar, fie ca se doreste prezenta unor ursitoare pentru botez, ori cea a personajelor din desenele animate sau din povesti, Paradisul Personajelor reprezinta intotdeauna alegerea potrivita atat din punct de vedere a calitatii serviciilor, cat si a costurilor avantajoase.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#animator petreceri copii, #costume petrecere copii, #personaje petrecere copii , #Petreceri