Aerosmith si-a anulat concertul din Indonezia din motive de securitate

Luni, 06 Mai 2013, ora 14:13
1289 citiri
Aerosmith si-a anulat concertul din Indonezia din motive de securitate

Trupa Aerosmith si-a anulat concertul din Jakarta, Indonezia, din motive de securitate, informeaza BBC, citand un organizator al evenimentului.

Formatia americana ar fi trebuit sa aiba un concert in capitala Indoneziei dar a trimis o scrisoare cu scuze oficiale, deoarece acest eveniment nu va mai avea loc. "Speram ca intr-o zi ne vom revansa", au scris organizatorii, Ismaya Live, pe pagina lor de Facebook.

Purtatoarea de cuvant a acestora, Sarah Deshita, a declarat ca membrii formatiei "nu au mentionat motivele exacte ale anularii". "Suntem tristi si dezamagiti", a spus aceasta. "Am facut tot posibilul pentru a garanta cele mai bune masuri de securitate, am implicat chiar si puscasi marini in acest demers dar... nu este de ajuns", a adaugat Deshita pentru AFP, mentionand ca 85 la suta din biletele pentru eveniment au fost vandute.

Aerosmith nu sunt singurii artisti care si-au anulat un concert la Jakarta. Anul trecut, Lady Gaga a anulat, de asemenea, un show in capitala Indoneziei, pe motiv ca aceasta zona este foarte nesigura si dupa ce cateva grupari islamice au protestat fata de concertele ei. De asemenea, Rihanna a anulat doua concerte in Jakarta, in 2008 si 2009.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#trupa aerosmith, #concert anulat aerosmith, #concert aerosmith Indonezia , #Petreceri