2 metode prin care iti poti surprinde angajatii si colaboratorii la final de an

Sambata, 01 Iulie 2017, ora 00:08
3388 citiri
2 metode prin care iti poti surprinde angajatii si colaboratorii la final de an

Dupa o perioada aglomerata de munca si taskuri interminabile, angajatii tai par a fi epuizati. Ca sa iti surprinzi angajatii si ca acestia sa se simta rasplatiti si apreciati pentru munca, tu ca angajator trebuie sa acorzi importanta mare asupra detaliilor care fac posibil rezultate exceptionale si in urmatorul an.

Acorda un buget destul de substantial pentru acest lucru, astfel incat angajatii sa se simta importanti si rascumparati pentru intreaga munca depusa pentru companie. Printre cele mai ravnite "cadouri" intalnite in lumea business, oferite atat partenerilor, cat si angajatilor, se numara cosurile cadou corporate si petreceri pentru angajati.

Cum poti surprinde un angajat cu un cos cadou

Pentru ca, in principiu, finele anului se incheie si cu anumite sarbatori crestine si legale, cand este de bun augur sa transmiti un cadou, cosurile cadou pot substitui doua dintre aceste aspece. Un cadou drept recompensa pentru munca depusa pe intregul an si un cadou simbolic pentru sarbatorile de iarna.

Cosurile cadou corporate sunt o optiune practica si destul de economa, tinand cont ca acestea au un pret modic in comparatie cu rezultatele financiare din decursul anului. Cosurile cadou impachetate de echipa Debonaire sunt special create pentru ca angajatii sa aiba parte de o surpriza binemeritata dupa luni aglomerate.

In cos sunt impachetate sticle de vin, bomboane de ciocolata, flori si alte accesorii pentru un angajat de nota 10. Comanda online cosuri cadou pentru angajati si comanda va ajunge direct la firma.

Cum poti surprinde un angajat cu un concert al anului

Din ce in ce mai des, angajatorii prefera sa le ofere angajatilor o petrecere de sfarsit de an, care sa incunune toata munca angajatilor. O petrecere fasuasa cu muzica buna si cu premii pentru angajatii anului, le va aduce colegilor tai un simplus si energizant omagiu.

Un cadou ideal este un concert cu un artist preferat, concert despre care se va vorbi si in urmatorul an, in timp ce vor munci cu drag si mult spor de la birou. Un moment de magie, incantat de voci frumoase si mult dans, va avea un efect memorabil asupra angajatilor.

Global Booking le ofera sansa tuturor companiilor serviciul de inchiriere artisti muzica de petrecere, inchirierea facandu-se online.

#cadouri angajati, #cadouri parteneri afaceri , #Petreceri