Ti-e frica de zbor? Invinge teama intr-un simulator

Sambata, 12 Mai 2012, ora 00:00
3713 citiri
Ti-e frica de zbor? Invinge teama intr-un simulator

Depaseste frica de zbor cu o decolare intr-un simulator de avion de linie. Daca intelegi ce se intampla in cabina si ce poti face in situatii de urgenta, vei reusi sa pleci mult mai linistit in vacanta sau in calatoriile de afaceri.

Astfel de simulari iti sunt la indemana si tie, nu doar celor care se pregatesc sa devina piloti: poti sta in scaunul capitanului unui avion de linie de 10 milioane de euro, exact ca orice pilot de linie.

Daca esti dispus sa incerci aceasta "terapie", alaturi de tine va sta un instructor de pilotaj care iti va explica ce presupune decolarea, pilotarea avionului de 12.000 de metri si iti va spune care e rostul fiecarui semnal luminos sau sonor. Mai mult decat atat, vei trece prin situatii de urgenta si vei ateriza in siguranta pe un "aeroport supraaglomerat" sau pe "piste scurte si greu de aterizat".

Experienta poate fi folosita atat pe post de terapie, cat si pe post de distractie de weekend si costa 289 de lei, potrivit Activitati Cadou Supermarket, care iti ofera o astfel de experienta in Timisoara.

#frica de zbor, #teama de zbor, #depaseste frica de zbor , #Omul de afaceri