Ti-a placut ceasul lui Nadal de la Roland Garros? Ia-ti si tu unul la fel! (Video)

Sambata, 30 Mai 2015, ora 00:00
9028 citiri
Ti-a placut ceasul lui Nadal de la Roland Garros? Ia-ti si tu unul la fel! (Video)
Foto: Richard Mille

Starul mondial al tenisului Rafael Nadal a fost printre primii jucatori profesionisti care au purtat un ceas de mana pe teren. Anul acesta, la Roland Garros, spaniolul a facut senzatie cu un ceas sport de lux in editie limitata, dedicat de orologierul elvetian Richard Mille.

RM 27-02 Tourbillon este o creatie care imbina finetea creatiilor Richard Mille cu lejeritatea pe care un astfel de accesriu trebuie sa o ofere unui atlet profesionist, potrivit CNN.

Ceasul are el insusi alura de campion fiind realizat din titaniu si carbon, materiale folosite in constructia elicopterelor, a masinilor de curse si a barcilor de viteza.

Mecanismul redus la piese care sa asigure miscarile de baza poate rezista unor forte care depasesc 5G, ceea ce garanteaza buna functionare a ceasului RM 27-02 Torbillon chiar si aflat la incheietura lui Nadal.

Din aceasta perspectiva, un pilot de Formula 1 suporta o presiune de 6G in timpul unui tur de circuit la viteza maxima.

Mecanismul tourbillon adaugat acestui ceas este o premiera in lumea ceasurilor sport, ceea ce justifica si pretul de 850.000 de dolari cerut pentru fiecare din celelalte 49 de exemplare ale seriei Rafael Nadal.

Pe langa performantele tehnice, ceasul RM 27-02 Tourbillon iti lasa o senzatie de lejeritate, materialele usoare din care este construit conferindu-i aceasta caracteristica.

Carcasa sa stralucitoare si nuantele vii care decoreaza creatia lui Mille transforma acest ceas intr-un accesoriu perfect pentru o tinuta casual sau sport de vara, dar indraznetii il pot combina si cu o tinuta mai eleganta.

Din 2010, Nadal este ambasador al ceasurilor Richard Mille alaturi de pilotul F1 Felipe Massa si actrita Natalie Portman.

#ceas sport Rafael Nadal, #ceas spoert Richard Mille, #serie ceasuri Rafael Nadal, #ceas sport de lux , #Omul de afaceri