Tendinte la masculin: Fii la moda in toamna lui 2015

Sambata, 26 Septembrie 2015, ora 00:00
3135 citiri
Tendinte la masculin: Fii la moda in toamna lui 2015

Designerii si marile case de moda fac propuneri interesante si in zona masculina, care necesita o atentie deosebita pentru a fi un barbat bine imbracat si in pas cu moda.

Casa de moda britanica Burberry reprezinta cel mai bine stilul boem, creat prin suprapuneri de haine si elemente precum franjuri, camuflaj, "paisley", imprimeuri florale si broderii cu oglinzi.

Evident, nu lipsesc capele si poncho-urile din lana si casmir, clasicele trench-uri, jachetele bomber sau costumele riguros croite, explica specialistii din magazinele Sport/Couture.

In privinta materialelor predomina lana, bumbacul, casmirul, pielea intoarsa, velurul si blana, iar ca nuante albastrul indigo, ocrul, camelul, rosu caramiziu, gri carbune, turcoaz pal, verde si mustar.

Imprimeurile abunda in elemente florale, de inspiratie orientala, printuri camuflaj si leopard.

Ca accesorii au fost introduse esarfele cu franjuri Burberry Fringe Scarf, gentile supradimensionate Carryall (din nubuc, piele granulata, piele intoarsa, camuflaj, animal print, canvas) si ochelarii de soare Scholar cu forme dreptunghiulare, patrate si rotunde.

Sportul ocupa un loc din ce in ce mai important in aria activitatilor masculine, de zi cu zi, asa ca designerii au creat optiuni vestimentare pentru toti cei care vor sa isi maximizeze experienta activitatilor sportive, dar totodata iubesc stilul.

Prin linia EA7, designerul Giorgio Armani propune haine sport si cu caracteristici tehnice, de la tricouri, hanorace si pantaloni de trening, la haine de fas, incaltari si accesorii care se adreseaza unui barbat modern care vrea sa imbine calitatea cu eleganta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#moda barbati tomna 2015 , #Omul de afaceri