Te tenteaza o servieta vintage?

Sambata, 26 Ianuarie 2013, ora 00:00
3744 citiri
Te tenteaza o servieta vintage?
Foto: vintageseekers.com

Bagajele si servietele realizate manual, la comanda, au devenit in 2013 tot atat de populare ca si in anii '20. Lucrate cu un simt al esteticului ridicat, cu detalii impresionante si o calitate ce nu poate fi pusa la indoiala, aceste piese vintage transmit un mesaj important despre tine, oricand le etalezi.

Fie ca folosesti cu adevarat o servieta vintage, sau alegi sa o expui intr-un loc de cinste in birou, Business24 iti recomanda cateva optiuni: Louis Vuitton, Harrods sau Aston Martin nu se demodeaza niciodata.

Obiectele pe care ti le vom prezenta in continuare au fost alese individual de catre site-ul de specialitate VintageSeekers de la colectionari care au pastrat integritatea acestor serviete, constienti fiind de valoarea lor.

1980s Louis Vuitton President Briefcase (1.433 euro)

Foto: vintageseekers.com

Aceasta servieta are un maner rotunjit din piele si vine cu doua incuietori speciale si una in "S", traditionala. De origine franceza si intr-o stare foarte buna, aceasta servieta din piele "Epi" poarta semnatura Louis Vuitton.

Colectia din piele "Epi" a aparut in 1985 si se inspira din pielea folosita de Louis Vuitton in anii '20. Acest tip de piele este adeseori folosit in crearea bagajelor de calatorie, intrucat rezista la apa si este mult mai durabil.

1920s Harrods Crocodile Skin Dressing Suitcase (1.135 euro)

Foto: vintageseekers.com

Aceasta este o servieta din piele de crocodil din anii '20 de o calitate inalta, cu cate o incuietoare pe partea dreapta si stanga. Pielea cu care este imbracata are o multime de detalii de lucrate manual, pe un fundal maro, elegant.

Interiorul este imbracat in matase, are mai multe buzunare si este perfect curata.

Langa maner vei vedea amprenta "Harrods Ltd London S.W." ca semn de autenticitate.

1970s Aston Martin Fitted Luggage Set (3.577 euro)

Foto: vintageseekers.com

Acest set de bagaje a fost realizat manual in Marea Britanie in anii '70, ele incapand perfect intr-un Aston Martin V8 Coupe.

Setul include cinci valize, inclusiv o servieta.

#servieta vintage, #bagaje vintage, #cauta obiecte vintage , #Omul de afaceri