Stiloul tau, in editie limitata: Crezi in Calendarul Maya?

Sambata, 08 Septembrie 2012, ora 00:00
7263 citiri
Stiloul tau, in editie limitata: Crezi in Calendarul Maya?

Montegrappa aduce in Romania colectia de stilouri in editie limitata dedicata Calendarului Maya. Acum poti deveni mai usor unul dintre cei 20 de oameni din intreaga lume care are un astfel de stilou din aur, gravat cu imaginea zeitatilor Mayase si care respecta arhitectura Maya.

In aceasta colectie vei gasi 20 de stilouri din aur, 360 din argint si 360 din bronz, dar si 20 de "roller ball" din aur, toate in editie limitata.

In cazul in care vrei sa te asortezi, colectia creata in cinstea calendarului Maya include si 360 de butoni din argint, 360 de butoni din bronz si 20 de butoni din aur de 18 karate.

Perceptia timpului sporeste valoarea acestei editii limitate

Cifrele respecta anul Maya, care are 360 de zile, impartite in 18 luni de cate 20 de zile.

Calendarul Maya prezice sfarsitul lumii chiar pe 21 decembrie 2012. Orice s-ar intampla, insa, mai ai ceva timp sa te bucuri de instrumentul tau de scris in editie limitata, pe care il vei gasi in primul butic monobrand Montegrappa care se va deschide in prima saptamana a lunii octombrie in Bucuresti, in cadrul galeriei comerciale The Grand Avenue la JW Marriott Hotel.

Tehnica din spatele esteticii

Majoritatea componentelor din stilourile de argint sunt realizate cu ajutorul tehnicii de umplere "los wax", cu detalii realizate de mana, in timp ce capacele si corpurile pentru stilourile din aur sunt gravate integral manual.

Decoratiunile care acopera intreaga suprafata a stilourilor sunt imagini gravate ale zeilor Maya, cu reminiscente ale arhitecturii Mayase. Penita insasi este creata dupa sabia de sacrificiu folosita de preotii Mayasi pentru a-si sacrifica ofrandele pentru zei.

Toate stilourile din colectie au la baza mecanismul de umplere incorporat specific Montegrappa. Mai mult, rasucirea capacului ce activeaza pistonul iti da senzatia pe care o ai in momentul in care "tragi" un ceas mecanic.

#colectia Calendarul Maya Montegrappa, #stilou editie limitata, #stilou aur, #stilou Calendarul Maya , #Omul de afaceri