Radio DAB pentru biroul tau: Asculta muzica la un alt nivel!

Sambata, 04 August 2012, ora 00:00
4764 citiri
Radio DAB pentru biroul tau: Asculta muzica la un alt nivel!

Un radio DAB perfect asortat cu mobilierul biroului tau este o achizitie cu adevarat inteligenta, mai ales daca esti pasionat de muzica si vrei sa asculti ceva mai mult decat ceea ce posturile din FM si AM iti ofera.

Calitatea cu care receptionezi un post de radio prin tehnologia DAB este net superioara receptionarii pe unde FM. De exemplu, spre deosebire de FM, postul ascultat prin DAB nu se pierde pe masura ce iesi din aria de difuzare a undelor, ci doar in momentul in care se atinge o limita maxima de difuzare a postului.

Elegant si subtil, un astfel de aparat va spune foarte multe despre tine in fata cunoscatorilor care calca pragul biroului tau. In plus, nu ai la dispozitie doar posturile radio, ci si variante de conexiune la MP3, iPod sau chiar fanta pentru CD-uri, in orice format ar fi ele inregistrate.

Iata cateva modele pe care Business24 ti le recomanda in acest weekend:

Ruark Audio R1i Sound System

Radio-ul functioneaza pe baza tehnologiei DAB si a fost descris de The Sunday Telegraph drept un "Aston Martin al radiourilor DAB".

Acest model functioneaza nu doar cu tehnologia DAB, dar si cu DAB+ si cu frecvente FM, fiind recunoscut pentru calitatea sunetului pe care il produce.

In plus, are si functie de alarma si o lumina de fundal care sa ajusteaza luminii ambientale din incaperea in care il asezi.

Pret: 159 de lire sterline

Ruark Audio R2i Sound System

Radio-ul are aceleasi functii cu modelul prezentat mai sus, singura diferenta fiind data de cele doua boxe mai mici, in loc de una si, desigur, culoarea alba, lacuita.

Pret: 299 de lire

Ruark Audio R4i Sound System

Combinand caracteristicile unui CD player, ce suporta atat track-uri audio, MP3 si WMA, cu muzica de pe iPod, si un tuner pentru DAB si FM, Ruark Audio R4i este un gadget muzical cu adevarat complex.

Functiile dispozitivului pot fi controlate intuitiv doar selectand un anumit mod pe interfata RotoDial, rotita putand fi detasata si folosita ca telecomanda.

Printre alte caracteristici ale acestui dispozitiv se numara doua mufe auxiliare pentru alte dispozitive audio, setari pentru tonalitate, un subwoofer activ integrat, boxe stereo si ceas cu alarma.

Pret: 549 de lire

Ruark Audio R4i Sound System

Modelul este disponibil si in culoarea alba, lacuita, pastrand aceleasi caracteristici tehnice.

Pret 599 de dolari

Daca te-am convins ca trebuie sa ai un astfel de radio in birou, trebuie sa stii ca poti cumpara modelele prezentate aici doar de la The Conran Shop din Chelsea sau Marylebone, Marea Britanie.

#radi DAB pret, #caracteristici radio DAB, #sistem audio DAB, #radi digital , #Omul de afaceri