Pleci des in calatorii de afaceri? Biroul tau oficial poate fi oriunde

Sambata, 29 Septembrie 2012, ora 00:00
1727 citiri
Pleci des in calatorii de afaceri? Biroul tau oficial poate fi oriunde

Clubul de business ar putea fi solutia pentru deplasarile tale nesfarsite la Londra si in alte coluri ale lumii. Stim ca nicaieri nu e mai bine ca acasa, insa iti recomandam o varianta ce se apropie puternic de conditiile pe care biroul tau personal ti le ofera.

The ClubHouse club s-a deschis de curand in Londra. El iti pune la dispozitie spatii pentru intalniri de afaceri, fie ca este vorba despre incaperi pentru discutii informale, sali de sedinte sau pentru prezentari.

De asemenea, clubul ofera atat birouri elegante unde poti lucra in liniste, spatii de relaxare cu o panorama deosebita a orasului sau sali de expozitie.

Spatiile sunt dotate, in functie de scopul lor, cu acces la Internet de mare viteza, laptopuri, videoproiectoare, ecrane HD etc. In plus, clubul The ClubHouse asigura bauturi sau gustari pentru sedintele prelungite.

Clubul ofera abonamente flexibile pentru membrii sai. Astfel, abonamentul House Member ofera acces nelimitat la toate facilitatile clubului, pentru 2,145 lire/an de persoana. In cazul unui grup de cinci persoane, pretul este de 3,905 lire/an.

In cazul in care doresti o frecventa mai redusa, abonamentul Club Member este conceput pentru cei care au nevoie de serviciile clubului o data sau de doua ori pe saptamana. Prioritate au spatiile pentru sedinte. Pretul este de 1,595 lire/an pentru o persoana sau de 2,695 lire/an pentru un grup de cinci persoane. Clubul ofera solutii si pentru cei care doresc acces ocazional.

#club de business, #inchiriere birouri Londra, #intalniri de afaceri Londra , #Omul de afaceri