Pasionat de scufundari? Trebuie sa ai noul ceas Black Sea

Sambata, 13 Aprilie 2013, ora 00:00
3697 citiri
Pasionat de scufundari? Trebuie sa ai noul ceas Black Sea

Ulysse Nardin a lansat la Basel cel mai nou model din colectia Black Sea, creat special pentru cei ca tine, pasionati de sporturi acvatice si, mai ales, de scufundari.

Noul model Black Sea duce mai departe traditia familiei din care face parte, cu o structura atletica, o carcasa de otel inoxidabil imbracata in cauciuc vulcanizat printr-un procedeu special. Procesul de vulcanizare sporeste confortul si flexibilitatea acestui ceas si, in plus, rezistenta sa la cele mai extreme conditii.

Alte elemente importante ale ceasului includ coroana cauciucata pentru o rezistenta sporita la scufundari de pana la 200 de metri adancime, o bratara de cauciuc cu doua elemente ceramice si incuietoare cu agrafa pentru robustete. Spre deosebire de alte ceasuri barbatesti, noul Black Sea are un element nou: secundarul, care nu porneste din acelasi punct cu indicatorul de ore si minute, ci este separat, aproape de ora 6. Tot aici apare si data.

Acest ceas automat poate fi un accesoriu rafinat fie ca iesi la alergat, ca mergi la scufundari, sau ca te imbraci cu o tinuta business. Este in acelasi timp un accesoriu de ultima ora, cat si un instrument esential pentru scufundari, avand un design cu totul si cu totul special.

Are un diametru de 45,8 milimetri, iar sticla si partea de pe spate sunt din cristal safir anireflex.

#ceas scufundari, #ceas scufundari Ulysse Nardin, #Ulysse Nardin Black Sea , #Omul de afaceri