Noul ceas Marine Diver te indeamna sa cuceresti oceanul!

Sambata, 21 Iunie 2014, ora 00:00
2758 citiri
Noul ceas Marine Diver te indeamna sa cuceresti oceanul!

Ulysse Nardin reinventeaza ceasul sau de navigatie Marine Diver: iti propune un nou design ce etaleaza toate calitatile unui ceas de scufundari, cu coroana imobila, cadranul rotativ si carcasa rezistenta la apa pana la 300 de metri.

Producatorul, care a contribuit la "cucerirea oceanelor" prin dezvoltarea acestor ceasuri de navigatie, trece acum la o noua etapa, cucerirea adancurilor.

Cu un nou design, noul ceas Marine Diver este in egala masura un dispozitiv de navigatie de incredere si un ceas sport pe care-l poti purta cu orice ocazie.

Fiecare element al ceasului Marine Diver evoca lumea marina. Ecranul, fie el albastru sau negru, este decorat cu valuri. Acelsi motiv se regaseste si pe rama ceasului. Carcasa din spate dezvaluie o ambarcatiune cu vele gravata si inconjurata de indemnul "Cucereste oceanul".

Aceasta este, de fapt, o noua carcasa creata pentru conditii extreme.

In ceea ce priveste performantele, ceasul are toate atributele unui ceas de scufundari. Rezista la o adancime de pana la 300 de metri, datorita coroanei imobile si a carcasei din spatele ceasului; de asemenea, are o rama ce se invarte intr-o singura directie , care impiedica orice modificare accidentala a timpului de scufundari.

Tot din motive de securitate, fiecare element al acestui ceas a fost regandit astfel incat sa usureze citirea indicatiilor sale pretioase: cadranul are un diametru impresionant de 44 de milimetri si etaleaza orele si minutele supradimensionate, cu limbi fluorescente si o dunga rosie, pentru o vizibilitate sporita.

De asemenea, coroana ceasului este acoperita cu cauciuc, ceea ce asigura o atingere sigura, fara alunecare, chiar si cu manusi de scafandru.

Ceasul functioneaza cu un mecanism automat de calibrul UN-26 si are o rezerva de energie de 42 de ore. In plus fata de functiile legate de timp si data, ceasul Marine Diver are si un cronometru, langa ora 12, ce iti permite sa vezi cate ore de energie mai are pana cand urmatoarea rotire devine absolut necesara.

Marine Diver este din otel disponibil in varianta cu bratara din cauciuc sau cu bratara din otel.

#noul Marine Diver, #Ulysse Nardin Marine Diver, #ceas navigatie , #Omul de afaceri