Noua serie Chrome de la Canyon: Accesorii hi-tech care iti pastreaza eleganta

Sambata, 01 Septembrie 2012, ora 00:00
1668 citiri
Noua serie Chrome de la Canyon: Accesorii hi-tech care iti pastreaza eleganta

Canyon a lansat Seria Chrome, un set de accesorii elegante si utile, pentru birou. Husele pentru iPad ne-au atras atentia, dar nici mouse-ul asortat nu e de ignorat. Pentru ca "trusa" de accesorii hi-tech sa fie completa, iti recomandam si castile cromate din colectie.

Setul cu casca Chrome ar putea fi eficient in comunicarea ta pe Skype cu partenerii, intrucat are ca puncte forte claritatea sunetului, dar si aspectul impresionant al castilor "de aviator".

Husa de iPad este inchisa la culoare si are accente cromate elegante. Pe langa aspectul rafinat, husa iti ofera o protectie sporita pentru gadgetul tau, cu ajutorul captuselii din catifea si sistemului de inchidere pentru fermoar.

Tot in colectie vei regasi un rucsac pentru laptop, utila in cazul in care ai un stil business-casual ce permite astfel de accesorii, in locul unei genti de piele.

"Produsele vor fi disponibile in Romania incepand cu luna octombrie, in magazinele tuturor partenerilor Asbis", au declarat oficialii Asbis Romania, distribuitorii autorizati ai produselor Canyon in Romania.

#gadget Canyon, #husa iPad Canyon, #accesorii tech elegante , #Omul de afaceri