Montblanc lanseaza colectia Meisterstuck Mozart

Vineri, 07 Septembrie 2012, ora 13:24
5026 citiri
Montblanc lanseaza colectia Meisterstuck Mozart

Montblanc, producatorul german de stilouri de lux, lanseaza in luna septembrie, in magazinele din Romania colectia speciala Meisterstuck Mozart, dedicata doamnelor.

Instrumentele de scris din gama Meisterstuck Mozart sunt facute din aur de 18 karate, de culoarea sampaniei. Capacul si corpul stiloului au un model ce imita o plasa fina de carouri, realizata din diamante. Pe clipsul capacului a fost montat un diamant mai mare. Colectia are trei modele distincte: Jewellery Rose (facut din aur roz), Platinum (realizat din platina) si Gold (facute din aur masiv), scrie Bornrich.

Diamantul alb, in forma de stea, ce reprezinta varful Mont Blanc din Alpi este unul dintre emblemele brandului Montblanc. Linia standard a companiei este cea de stilouri Meisterstuk, urmata de noi alte colectii precum Boheme, Scenium si Starwalker. Montblanc produce si serii limitate de stilouri de o calitate si frumusete exceptionala, alaturi de alte colectii in spirit comemorativ.

Montblanc face parte din grupul Richemont, alaturi de branduri precum Cartier, Van Cleef & Arpels, Piaget sau Vacheron Constantin. Richemont este al doilea cel mai mare grup de lux din lume , cu afaceri de 1,8 miliarde de euro in 2011, dupa LVMH Moet Hennessy Louis Vuitton, care a inregistrat o crestere a veniturilor, in primul trimestru din 2012, cu 25%, pana la 6,58 miliarde de euro, conform Bloomberg.

#Montblanc, #stilou montblanc, #editii speciale Montblanc , #Omul de afaceri