Managerul de top: 5 instrumente de social media pe care trebuie sa le utilizezi in 2012

Luni, 27 Februarie 2012, ora 13:04
1805 citiri
Managerul de top: 5 instrumente de social media pe care trebuie sa le utilizezi in 2012

Retelele de socializare pot lucra alaturi de tine sau impotriva ta. Fie ca este vorba de campanii de promovare pe retele sociale, fie ca este vorba doar de gestionarea resurselor online, iata care sunt instrumentelele de social media pe care trebuie sa le utilizezi in 2012.

1. EditFlow

EditFlow este un plugin la sistemul de management al continutului la WordPress care iti va permite sa gestionezi echipa editoriala. Cu ajutorul acestei optiuni poti avea o imagine de ansamblu a continutului din fiecare luna, scrie Business Insider.

Otiunea este destinata oamenilor de afaceri care gestioneaza site-uri cu mai multi administratori. EditFlow ii ajuta sa pastreze toate elementele importante intr-un singur loc astfel incat sa poata avea oricand o imagine de ansamblu.

2. Tweet Reach

Acest instrument iti va permite sa afli cati utilizatori au citit tweet-urile tale. Rezultatele Tweed Reach vor arata de cate ori tweet-urile tale au fost retrimise de catre alti utilizatori, replici sau mesaje pe aceeasi tema.

De la managerii din social media pana la proprietarii de afaceri de mici dimensiuni, practic oricine este interesat sa afle cat de eficiente sunt mesajele pe care le transmite. Acesta poate constitui un instrument extrem de util in prezentarea rezultatelor campaniilor de promovare online.

3. ArgyleSocial

Acesta platforma de social media are ca scop conectarea oamenilor din marketing cu oamenii de afaceri. ArglySocial iti permite sa delegi sarcini pentru echipa ta, permitandu-ti sa ai o imagine clara atat a mesajelor transmise pe pagina de Facebook, cat si a celor de pe Twitter.

Optiunea poate fi utilizata atat de managerii din social media, cat si de managerii cu business-uri de mici dimensiuni, fiind utila in prezentareea rezultatelor campaniilor online de promovare.

4. HootSuite pentru iPad

HootSuite permite programarea unor mesaje pentru a fi expediate ulterior, scurtarea URL-urilor si localizarea coordonatele geo-spatiale. Optiunea este destinata utilizatorilor de iPad-uri care doresc sa gestioneze resursele social media de pe iPad-uri.

5. TweetLevel

Ai putea spune ca nu mai ai nevoie de un al instrument pentru Twitter, insa TweetLevel iti va permite sa "urmaresti" o anumita persoana in functie de mesajele transmise si sa afli influenta acesteia pe retelele sociale.

Acest plugin poate fi folosit de managerii de relatii publice si profesionistii din mass-media implicati in campanii online. Pot afla astfel parerile utilizatorilor legate de o anumita campanie sau produs.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#instrumente social media, #cele mai utile optiuni social media, #optiuni social media manageri , #Omul de afaceri