Johnnie Walker vs. Alfred Dunhill. Colectia de whisky in editie limitata

Sambata, 23 Noiembrie 2013, ora 00:00
3158 citiri
Johnnie Walker vs. Alfred Dunhill. Colectia de whisky in editie limitata
Foto: celebratingajourneyshared.com

Johnnie Walker a lansat, impreuna cu Alfred Dunhill, cateva cutii in editie limitata numai bune de oferit cadou partenerilor de afaceri, de sarbatori.

Cutiile poarta numele de "Limited Edition Gift Pack", "Limited Edition Taveller's Trunk" si "Travel Retail Exclusive Giftpack", anunta designerii pe site-ul dedicat.

Le vei gasi, cel mai probabil, in magazinele "duty-free" din marile aeroporturi.

Limited Edition Gift Pack este alcatuita dintr-o sticla de 75 de centilitri de Johnnie Walker®Blue Label™, intr-un ambalaj cu designul realizat de Alfred Dunhill. Designerii te invita sa sarbatoresti drumul catre "extraordinar", cu interioare sculptate ce evoca forme geografice la interior si un exterior in culoarea albastra, deja consacrata Dunhill.

Pastrand designul unui geamantan de voiaj din arhivele Dunhill, Limited Edition Taveller's Trunk mai include, pe langa sticla de Johnnie Walker®Blue Label™ realizata de Alfred Dunhill si patru pahare de cristal, o palnie speciala de whisky, un cleste pentru cuburi de gheata si un mini-termos Dunhill.

O poti cumpara pentru un colectionar pasionat de aventura, modelul fiind limitat la doar 500 de piese in intreaga lume.

Cea de-a treia varianta este Travel Retail Exclusive Giftpack by Alfred Dunhill, care contine o sticla de un litru de Johnnie Walker Blue Label intr-un decor realizat de linii topografice la interior, iar la exterior vine cu finisaje de cupru, exact ca bateriile de cazane folosite in procesul de distilare a whisky-ului.

O.D.

#Johnnie Walker Alfred Dunhill, #whisky editie limitata, #cadouri whisky , #Omul de afaceri