Intra in clubul exploratorilor cu noul whisky The Gold Route

Sambata, 16 Martie 2013, ora 00:00
2781 citiri
Intra in clubul exploratorilor cu noul whisky The Gold Route

Johnnie Walker a lansat cel mai recent produs din gama "The Explorer's Club": Johnny Walker The Gold Route, whisky-ul "care le reaminteste iubitorilor de calatorii de propriile experiente si ii inspira sa isi planifice si altele". Business24 iti recomanda acest amestec premium realizat special pentru calatoriile tale indraznete.

Noul produs se inspira din calatoriile facute de catre membrii familiei Walker si de catre agentii de vanzari din America Centrala prin Muntii Anzi, de la piramidele incase pana pe coasta Oceanului Pacific, unde au fost martorii diverselor culturi si au admirat peisaje magnifice.

Un mix din cele mai fine whiskey-uri imbatranite, The Gold Route are o aroma vibranta si ofera o senzatie unica ce provine din aroma fructelor exotice si din culorile aurite si bogate ale regiunii.

"Ne-am inspirat din bogatia aromelor, din locurile si experientele Americii Latine, care ne-

au ajutat sa selectam cele mai potrivite esente pentru a realiza acest whiskey", afirma Jim

Beveridge, Master Blenderul Johnnie Walker, cel mai mare brand de scotch whisky din lume.

El adauga: "Notele de degustare si valul de arome fac referire la un amestec exotic de banane, mango si pitaya, completat cu o aroma de vanilie cu gust fructat. Inca de la prima inghititura, esti purtat intr-o calatorie magnifica, la fel ca privelistile Americii Latine: arome fascinante, seducatoare, un amestec fructat perfect, cu note de ananas, guava, fructul pasiunii si stafide, toate echilibrate perfect de note de fum care mentin caracteristica whisky-ului Johnny Walker. Fie ca este servit simplu, fie ca este servit cu gheata, gustul care iti ramane dupa ce il degusti este fin si bogat, perfect aliniat cu caracteristicile brandului Johnnie Walker".

Steve White, Director de Marketing Global Travel in Orientul Mijlociu, afirma: "Esenta whisky-ului Johnny Walker este spiritul indraznet de aventura, spirit care a incurajat multe calatorii de-a lungul timpului. Amestecurile noastre au fost inspirate de povestile bogate si de aventurile din calatoriile facute in America si Caraibe."

Vei gasi noul Johnny Walker The Gold Route in exclusivitate in magazinele duty free si,

asemenea celorlalte sortimente care fac parte din colectie, vine ca un tribut adus reprezentantilor John Walker&Sons.

#Johnnie Walker The Gold Route, #lansare whisky, #whisky duty free , #Omul de afaceri