George Clooney lanseaza un brand de tequila

Luni, 19 Martie 2012, ora 14:32
1299 citiri
George Clooney lanseaza un brand de tequila

Actorul american George Clooney va lansa un brand de tequila, in colaborare cu sotul top modelului Cindy Crowford. George Clooney si sotul modelului Cindy Crawford, patronul de baruri si restaurante Rande Gerber, spun ca noul brand de tequila se va numi "Casamigos".

Cei doi, care sunt buni prieteni, au ales aceasta denumire dupa numele caselor lor de vacanta din Mexic, informeaza site-ul revistei New Musical Express.

Clooney si Gerber savureaza de cativa ani deja aceasta bautura si intentioneaza sa o prezinte in curand unui public mai larg.

"Nu cred ca vom respecta toate regulile. Stim ca avem un produs pe care il iubim si de care ne place si suntem siguri ca si alti oameni se vor bucura de el. Produsul vorbeste de la sine", a spus Gerber.

In 2006, George Clooney a primit trei nominalizari la premiile Oscar - pentru cea mai buna regie, cel mai bun scenariu original (impreuna cu Grant Heslov), pentru "Noapte buna si noroc/ Good Night and Good Luck", si pentru cel mai bun rol secundar, in "Syriana", pentru care a si primit un trofeu din partea Academiei de film americane.

Aceasta a fost pentru prima data in istoria Oscarurilor cand cineva a fost nominalizat in acelasi an pentru interpretare si regie, pentru doua filme diferite. Pentru rolul din "Syriana", George Clooney a castigat si Globul de Aur.

De atunci, el a mai fost nominalizat de trei ori la Oscar, la categoria "cel mai bun rol principal", pentru "Michael Clayton", "Sus, in aer/ Up in the Air" si "Descendentii/ The Descendants" (la gala premiilor Oscar din acest an).

Actorul american a fost nominalizat in 2012 si la categoria "cel mai bun scenariu adaptat" pentru scenariul filmului "Ziua tradatorilor/ The Ides of March".

#George Clooney tequila, #George Clooney actor, #George Clooney bauturi , #Omul de afaceri