Cum sa-ti decorezi biroul: Alege obiecte din cristal pur, personalizate

Sambata, 26 Mai 2012, ora 00:00
6503 citiri
Cum sa-ti decorezi biroul: Alege obiecte din cristal pur, personalizate

Biroul tau are nevoie de o atentie speciala: aici ii primesti pe oamenii importanti din afacerea ta, aici creezi adesea prima impresie si, nu in ultimul rand, aici iti petreci o parte foarte mare din fiecare zi.

Pentru o nota de rafinament, specialistii iti recomanta elemente de cristal pe birou si pe rafturile din jurul tau.

Business24 iti usureaza efortul si iti prezinta cateva obiecte din cristal Mario Cioni care iti vor infrumuseta, in mod sigur, biroul suficient de sobru deja, prin natura sa.

Cristalul Mario Cioni este un amestec intre siliciu si oxid de plumb din care s-a obtinut cristalul pur cu sclipire de diamant, fara nuante si cu indicativul calitatii pure. La fel ca si diamantele, cristalul este gradat si el in functie de gradul de reflectare a luminii si de procentajul de plumb (in acest caz fiind de 30%, superior altor formule de cristal).

Colectia pentru birou de la Mario Cioni cuprinde pe langa scrumiera, bricheta si scrumiera pentru trabuc, o cutie pentru carti de vizita si o cutie pentru accesorii de birou, ambele cu capac din cristal negru ce poate fi inscriptionat cu numele, monograma sau sigla firmei tale.

Daca esti incantat de aceasta colectie, fii sigur ca ea va fi un cadou de admirat si pentru partenerul tau de afaceri, sau alti oameni importanti din businessul tau.

Piesele de cristal sunt disponibile intr-o gama extinsa de produse tocmai potrivite pentru "a te reprezenta" in fata un partener important: pahare de whisky, sticla de whisky, frapiera pentru gheata, suport de servetele, vaza, cupa decorativa sau fructiera decorativa.

In cazul in care sugestia noastra te-a inspirat, trebuie sa stii ca poti gasi produsele in magazinul Azay din Bucuresti.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cum decorezi birou, #decoratiuni birou, #obiecte cristal birou , #Omul de afaceri