Crema antirid pentru barbati. Indrazneste!

Sambata, 20 Septembrie 2014, ora 00:00
2404 citiri
Crema antirid pentru barbati. Indrazneste!

Tenul barbatilor nu este nici el scutit de trecerea timpului, iar ridurile isi fac si ele simtita prezenta la un moment dat. Ce-i drept, nu atat de devreme ca in cazul doamnelor, insa dupa 30 de ani ai putea sa te gandesti mai mult la acest aspect.

O crema antirid ar putea fi binevenita, mai ales daca esti mereu atent la aspectul tau. Barbieritul contribuie la o exfoliere profunda a pielii, insa daca "after-shave" nu te hidratezi corespunzator, pielea incepe sa-si piarda din elasticitate.

"Bagajul genetic poate sa favorizeze anumite persoane, a caror piele poate sa aiba un aspect neted si hidratat pana la o varsta mai inaintata decat in mod obisnuit. Pentru majoritatea persoanelor, insa, expunerea prelungita la factori interni si externi poate sa afecteze pielea daca aceasta nu este ingrijita corespunzator. Barbatii trebuie sa acorde si ei o atentie deosebita tenului in jurul varstei de 30-35 ani", explica Ioana Borza, reprezentant al companiei Farmec, pentru Business24.

Ce ingrediente ar trebui sa cauti intr-o crema antirid pentru barbati

Un ingredient extrem de valoros in produsele antirid este acidul hyaluronic. Acesta are proprietatea de a mentine echilibrul de apa, evitand astfel aparitia ridurilor.

De asemenea, prezenta vitaminei E in compozitie protejeaza acidul hyaluronic si fibrele de elastina si colagen proprii pielii, mentinand pentru mai mult timp calitatile naturale ale pielii.

Nu ar strica sa contina si ceva mai special, precum molecula Juvinity, un ingredient de ultima generatie care intarzie imbatranirea metabolica si revigoreaza replicarea celulelor.

Specialistii iti recomanda si complexul Sepilift, de provenienta botanica, care consolideaza fermitatea pielii si reduce ridurile.

In orice caz, un produs antirid pentru barbati ar trebui sa fie usor de aplicat, absorbit rapid in piele si foarte eficient.

Cand aplici crema antirid pentru barbati

Daca pentru doamne exista o multitudine de variante, precum crema de zi, crema de seara, crema pentru ochi si altele, pentru tine lucrurile stau putin mai simplu.

"In mod ideal, crema trebuie sa fie aplicata de doua ori pe zi: dimineata, pentru a proteja tenul in timpul zilei, si seara, pentru a asigura actiunea si pe durata noptii. Produsul trebuie sa fie aplicat de fiecare data pe pielea curata", spune Ioana Borza care iti recomanda sa incerci Gerovital H3 MEN, alternativa romaneasca pentru toate cremele antirid de import pentru barbati.

#crema antirid barbati , #Omul de afaceri