Controleaza afacerile de la biroul-Lambroghini

Sambata, 05 Octombrie 2013, ora 00:00
2607 citiri
Controleaza afacerile de la biroul-Lambroghini
Foto: luxurylaunches.com

Alege un birou cu adevarat special, care sa dea putina culoare in locul in care iti petreci cea mai mare parte din zi. In acest weekend iti recomandam biroul-Lamborghini: o piesa de mobilier ce imita capota si toata partea din fata a unui Lamborghini, dar care ascunde in spatele sau un birou simplu, elegant si practic.

Mai exact, este vorba de biroul Lamborghini Murcielago, o replica impresionanta a masinii: are inclusiv cauciucuri si faruri identice.

Realizat din fibra de sticla, ca si masina dupa care se inspira, acest birou te poate ajuta sa te obisnuiesti cu modelul real inainte sa ti-l achizitionezi. Exista, desigur, si posibilitatea sa il asortezi cu cel care sta deja in garajul tau: ai de ales intre trei culori pentru biroul tau lamborghini: albastru, alb sau portocaliu.

"Pretul unui astfel de birou, cu tot cu transport in Romania, este de 10.140 de dolari americani. Fiecare model in parte, insa, se face doar pe comanda", au declarat oficialii Design Epicentrum, produatorii acestui birou, contactati de Business24.

O.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#birou Lamborghini, #birou executive, #idei birou , #Omul de afaceri