Comod si elegant: Cum te incalti toamna asta?

Sambata, 20 Octombrie 2012, ora 00:00
3731 citiri
Comod si elegant: Cum te incalti toamna asta?

Pantofii sunt un element important in garderoba ta, care pot spune foarte multe despre tine, dar care iti pot influenta si bunastarea de-a lungul zilei. Business24 iti recomanda designul minimalist scandinav, ce imbina formele organice cu functionalitatea.

Intr-adevar, nordicii vad altfel calitatile si detaliile materiei prime, iar designul pantofilor este privit ca un efort ce merita depus pentru a-ti imbunatati calitatea vietii.

Despre pantofii pe care ar trebui sa-i alegi in aceasta toamna, fie ca e vorba de pantofi barbatesti sa de dama, tendinte la nivel international si detalii care ar putea sa te ajute sa faci o investitie inteligenta, vorbeste Victor Tighinean, Managing Director ECCO Shoes Romania.

Care sunt diferentele intre stilul clasic si minimalismul scandinav?

Scandinavii sunt renumiti pentru design-ul lor democratic care reuseste sa creeze o punte intre artizanat si productie industriala. Climatul din Scandinavia, noua luni de iarna si intuneric si trei luni de vara cu soare, i-a impins pe designeri sa caute inspiratie si culoare in natura si sa le proiecteze in universul caminelor lor.

Design-ul a devenit un mijloc de supravietuire, nordicii incercand mereu sa infuzeze obiectele zilnice cu o frumusete naturala, nepretentioasa. De la mijloc de supravietuire, design-ul a devenit pentru nordici un element esential al bunastarii culturale, sociale si economice.

Nordicii au si o alta empatie cu natura si vad altfel calitatile si detaliile materiei prime. Artizanatul s-a conservat aici mult mai bine -industrializarea ajungand in nord relativ tarziu comparativ cu Europa de Vest sau America, iar nordicii au devenit experti in imbinarea formelor organice cu functionalitatea.

Si in universul pantofilor, nordicii cred ca design-ul poate imbunatati calitatea vietii. Sofisticat, elegant, simplu, confortabil si cu o durata lunga de viata sunt si trasaturile design-ului Ecco.

In colectia ECCO toamna-iarna 2012/2013, stilul scandinav authentic este transpus in stilul Nordic Breathing, unde designul fiecarui pantof este inspirat din natura.

Taieturile la baza gleznei si culorile in ton cu sezonul promit sa aduca un aer nordic pentru cei care prefera un look relaxat, casual si, in acelasi timp, rafinat. Cei ce au o zi aglomerata la sfarsitul careia ies in oras pentru a se recrea, vor prefera sa-si puna in picoare aceleasi ghete in stilul Nordic Breathing.

In schimb, stilul Aesthetic Being, din aceeasi colectie, reuneste modele care se inscriu mai degraba in stilul clasic, patentat de timp, decat in trendurile

volatile. Liniile elegante, taieturile perfecte si o tusa usoara de modernism,

definesc linia Aesthetic Being.

O femeie de afaceri, adepta a stilului clasic, ar purta botine de inspiratie "old school", iar barbatii ce pun accent pe imagine ar cauta acei pantofi clasici si eleganti, in acelasi stil.

Ce tipuri de pantofi din colectia de toamna-iarna 2013 recomandati oamenilor de afaceri care ne citesc?

Pentru stilul de viata al omului de afaceri de azi, solutia este un design elegant, discret, si confortabil . Cele mai potrivite stiluri din colectia ECCO toamna-iarna 2012- 2013 raman Aesthetic Being si Nordic Breathing.

Aesthetic Being se potriveste domnilor si doamnelor ce vor sa arate impecabil,eleganti si sofisticati, fara sa fie ostentativi, dar care au si nevoie de confort sa poata functiona la maxim.

Pentru femeia de afaceri, ECCO a inventat tocul perfect: si inalt, si elegant, si comod. La o inaltime de 65 mm si cu un design marca ECCO, tocul "Sculptured

65" promite sa fie nu numai un toc inalt, dar si unul comod.

Stilul Nordic Breathing este ideal si pentru timpul liber: confortul, esential pentru relaxare, este acum completat de eleganta.

Care este tendinta, la nivel international, in ceea ce priveste pantofii de barbati in acest sezon?

Climatul aparte i-a invatat pe nordici sa fie eficienti in folosirea resurselor, ridicand design-ul minimalist la rang de arta.

Aceasta este si tendinta acestui sezon pentru incaltamintea barbatilor ECCO.

Pantofii si ghetele din piele naturala sau piele nubuc oleita sunt potriviti atat pentru serviciu cat si pentru plimbarile in parc. Intreg design-ul, de la constructia talpilor flexibile la alegerea pielii, este gandit pentru a oferi eleganta si usurinta in miscare.

Culorile colectiei si-au gasit si ele inspiratie in natura scandinava: tonuri de bej, visiniu, maro, gri sau negru.

Cateva sugestii pentru alegerea ta (Galerie Foto)

Click pe imagine pentru slideshow

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#pantofi barbati toamna iarna 2013, #pantofi femei toamna iarna 2013, #tendinte pantofi toamna , #Omul de afaceri