Cel mai detaliat glob pamantesc la scara mica. Perfect pentru sufrageria ta

Sambata, 15 Martie 2014, ora 00:00
5501 citiri
Cel mai detaliat glob pamantesc la scara mica. Perfect pentru sufrageria ta

Explorarea globului pamantesc este o activitate extrem de relaxanta, iar pentru perioadele in care nu ai timp de deplasari sau vacante, iti recomandam un glob pamantesc la scara mica, dar care cuprinde cele mai multe locuri de pe acest Pamant.

Compania americana Replogle a creat cel mai detaliat glob pamantesc la scara mica, indicand 28.000 de locuri de pe Pamant. Majoritatea globurilor la scara mica nu indica mai mult de 4.000 de locuri, insa la o diagonala de 32 de inci, aceasta opera de arta in cartografie prezita suficiente detalii incat sa fie pe placul tau.

Globul pamantesc Replogle a fost creat pentru a fi asezat pe podea, nu pe birou, si este "ingradit" de un cadru de mahon si se poate deplasa dintr-o parte in alta datorita celor patru rotite. Cum ar arata in sufrageria ta?

Procesul de productie pentru un astfel de glob la scara mica dureaza 40 de ore, spun producatorii.

Harta taiata si aplicata manual pe glob este suficient de luminoasa chiar si cand nu aprinzi becul din interior, datorita culorilor vintage folosite pentru oceane si pentru demarcatiile geopolitice.

De jur imprejurul globului se afla un alt cadru-brat, meridianul, gravat manual si calibrat la fiecare grad. Atingerea acestui brat va aprinde becul din interior, de 75 de watti, a carui intensitate o poti regla prin mai multe atingeri.

[Globul Replogle este disponibil online pe site-ul Hammacher]

O.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cel mai detaliat glob, #glob pamantesc Replogle , #Omul de afaceri