Cadouri corporate pe ultima suta de metri

Vineri, 23 Decembrie 2011, ora 19:05
2303 citiri
Cadouri corporate pe ultima suta de metri
Foto: inel Chei Elephant/ SURSA: AZAY

Cadourile de sarbatori bine alese sunt perfecte oricand, chiar daca te-a prins Ajunul Craciunului fara un cadou pentru partenerii tai de afaceri. Poti alege cadourile corporate de la Azay, chiar si intre sarbatori, iar Business24 iti vine in ajutor cu o serie de sugestii.

Perfect pentru spiritul Craciunului ar fi un set de suporturi de lumanare din colectia Love Knots sau, daca preferi un cadou util de Revelion, poti alege un suport cu maner pentru sticle de vin.

Chiar si suportul de carti de vizita cu cristale albastre este o alegere potrivita pentru un om de afaceri care se respecta si vrea sa isi organizeze agenda 2012 intr-un mod cu totul aparte.

Aceste cadouri corporate pot aduce o atmosfera regala in casa si vor fi apreciate de iubitorii de obiecte de bun gust. Trebuie sa precizam insa ca disponibilitatea acestor produse in magazin depinde de la un moment la altul.

Produsele sunt argintate si furnizate de Arthur Price, furnizorul oficial al Casei Regale a Marii Britanii si Vera Wang, care foloseste cu maestrie motive preluate din colectiile ei de rochii de mireasa.

Suport cu maner pentru sticle de vin (165 lei)

Sticla de vin este nelipsita de pe masa, atat de Revelion, cat si de Craciun. Asa ca, daca te-ai hotarat sa ii cumperi un vin scump, nu trece cu vederea si un accesoriu de lux, care atrage atentia: suportul cu maner pentru sticle de vin.

Set 6 ace pentru branzeturi (235 lei)

Cina de Revelion va fi momentul perfect ca partenerul tau de afaceri sa utilizeze pentru prima data setul deosebit de elegant cu ace pentru branzeturi. Pe langa eleganta pe care o denota, setul este si amuzant. Perfect pentru o cina reusita.

Suport card cu cristale albastre (151 lei)

Cartile de vizita trebuie sa stea la loc de cinste sau, de ce nu, intr-un suport argintat cu cristate albastre.

Set suporturi de lumanare - Love Knots (246 lei)

Lumanarile sunt alegerea perfecta, fie ca le oferi cu ocazia Craciunului sau a Anului Nou. Cu atat mai mult, un set argintat de suporturi, care da o nota de rafinament cinei de sarbatori.

#cadouri corporate, #cadouri Revelion, #cadou partener afaceri, #cadouri , #Omul de afaceri