Cadillac si Brad Pitt, contract de 3 mil de euro?

Sambata, 12 Ianuarie 2013, ora 15:31
1341 citiri
Cadillac si Brad Pitt, contract de 3 mil de euro?

Actorul american Brad Pitt ar fi semnat un contract in valoare de 3 milioane de dolari pentru a aparea intr-o serie de reclame pentru producatorul de automobile Cadillac, destinata pietei chineze.

Brad Pitt a publicat, luni, primul mesaj al sau pe platforma Sina Weibo, versiunea chinezeasca a platformei Twitter, iar textul sau, considerat enigmatic, a starnit frenezie in randul fanilor chinezi ai actorului american, fiind preluat de cateva zeci de mii de ori si indelung comentat.

Se pare ca mesajul scris de Pitt - caruia i-a fost interzis accesul in China dupa ce a jucat in controversatul film "Sapte ani in Tibet" - face referire la contractul pe care acesta l-ar fi semnat cu producatorul de automobile Cadillac, pentru o serie de reclame TV, informeaza contactmusic.com.

Potrivit Eonline.com, contractul ar avea o valoare de 3 milioane de dolari, iar prima reclama va fi filmata in Los Angeles, incepand de saptamana viitoare.

Brad Pitt este actor si producator de film. El a primit un Glob de Aur si alte trei nominalizari la aceste premii, dar si doua nominalizari la Oscar, pentru rolurile din filmele "Strania poveste a lui Benjamin Button" si "Armata celor 12 maimute".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Brad Pitt contract Cadillac, #Cadillac Brad Pitt, #Brad Pitt mesaj Twitter , #Omul de afaceri