Butoni cu fosile si cutite cu pietre pretioase: Accesorizeaza-te cu stil!

Sambata, 23 Martie 2013, ora 00:00
5205 citiri
Butoni cu fosile si cutite cu pietre pretioase: Accesorizeaza-te cu stil!

Accesoriile personalizate nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta, iar in acest weekend iti propunem ceva cu totul si cu totul special: Ce zici de o pereche de butoni platinati, cu fildes fosilizat de mamut? Sau poate ti-ar placea un cutit din argint masiv furniruit cu fosile de dinozaur?

Business24 iti recomanda accesoriile William Henry, recunoscute pentru alaturarea inedita intre materiale naturale, pietre si metale pretioase, dar si aliaje inovatoare.

Imagineaza-ti ce impact vizual ar putea avea o pereche de butoni platinati si decorati cu corali fosilizati.

Antonio Banderas, Brad Pitt sau Pierce Brosnan sunt cateva dintre persoanele publice care au purtat, cel putin o data, aceste accesorii personalizate pentru aparitii in public sau pentru colectiile personale.

William Henry este un brand american devotat viziunii de a crea bijuterii functionale, realizand colectii care integreaza forma si functionalitatea in piese unice ce apartin unei categorii de sine statatoare.

Designerul si antreprenorul Matt Conable a fondat compania in 1997 si este acum singurul sau proprietar.

Conable a creat imaginea acestui brand odata cu primele cutite de buzunar pe care le-a transformat niste accesorii superbe si functionale pentru barbati. Colectiile de acum includ instrumente de scris, agrafe pentru bani, butoni si instrumente pentru golf, iar William Henry a ajuns sa fie unul dintre cele mai ravnite branduri in lumea luxului pentru barbati.

Insa ceea ce individualizeaza si mai mult acest brand este faptul ca si-a pastrat aura de atelier de artizanat, unde fiecare piesa este desenata in editii limitate, cel mai adesea in variante unicat.

"Pentru multe branduri premium, o editie de 1000 de exemplare ar putea fi numita 'in editie limitata'. La William Henry aceasta ar fi una dintre cele mai mari editii si cele mai putin exclusiviste", sustine Matt Conable.

"Imi place ideea ca creatiile William Henry ating o coarda sensibila pentru clientii nostri. Din cand in cand, merita sa investesti in obiecte personalizate, extrem de utile si, desigur, care nu isi pierd valoarea in timp" completeaza proprietarul William Henry.

Desi compania este din America, tu poti comanda online aceste bijuterii, dar trebuie sa te astepti si la un pret pe masura.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#accesorii inedite barbati, #accesorii argint fosile, #butoni mamut fosila, #butoni coral fosila , #Omul de afaceri