Bucura-te de tratamentele VIP din comunitatea ta de business, vara asta!

Sambata, 15 Iunie 2013, ora 00:00
1428 citiri
Bucura-te de tratamentele VIP din comunitatea ta de business, vara asta!
Foto: fastcodesign.com

Comunitatile pentru antreprenori de elita au pregatit noi oferte pentru tine, vara aceasta. Daca in martie vorbeam despre beneficiile de baza ale apartenentei la comunitatea FoundersCard, acum iti prezentam cateva din cele mai recente oferte "de vara" pentru tine.

Potrivit managementului acestei comunitati, ofertele includ preturi preferentiale la cele mai selecte locuri de cazare din lume precum hotelurile Mandarin Oriental, Ritz-Carlton sau The Standard Hotel, dar si in marile magazine din lume.

Hotelurile alese pentru a intra in colectia de oferte FoundersCard au fost selectionate atent, pentru a indeplini standardele oricarui om de afaceri, spun oficialii, iar membrii comunitatii beneficiaza de tarife exclusiviste, facilitati si posibilitati flexibile de anulare a rezervarilor.

Intra aici sa vezi ultimele licitatii publice, de atribuiri sau vanzari din Romania!

Business VIP, oriunde ai calatori. Intra in comunitatea antreprenorilor de elita

In plus, pentru ca am intrat in perioada concediilor, pozitia de membru al acestei comunitati iti aduce un nou statut: "Complimentary Elite" la marile companii ce s-ar putea ocupa de calatoriile tale, precum Hilton HHonors Gold Status, Virgin Atlantic Airways, Cathay Pacific, AVIS First® si Hertz #1 Club Gold sau FIVE STAR®.

Foto: hertz.com

Atfel vei calatori cu companii de top la preturi preferentiale (reduceri de pana la 35% din pretul standars al biletului de calatorie), iar in deplasari vei beneficia de servicii speciale, precum "priority check-in" sau "car rental".

Foto: airliners.net

Tot ca membru al acestei comunitati poti beneficia de reduceri la cele mai importante servicii business: 15% reducere la majoritatea planurilor tarifare de la AT&T Wireless (in cazul in care petreci suficient timp in afara tarii incat sa ai nevoie de asa ceva), reduceri la gadgeturile Apple si 32% reducere coletele transmise prin firma de transport UPS.

Foto: alltechienews.com

Nu in ultimul rand, vei avea acces VIP la viitoarele evenimente in care vei intalni o multime de membri FoundersCard din intreaga lume si vei avea ocazia sa-ti faci relatii de business in Londra, San Franciso, New York sau Paris.

Beneficiile acopera si zona de relaxare, intrucat printre partenerii FoundersCard se numara si marile branduri de moda, fitness si entertainment.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#beneficii comunitate business, #comunitate business, #comunitate FoundersCard , #Omul de afaceri