Armani a inaugurat un nou hotel, la Milano

Duminica, 13 Noiembrie 2011, ora 15:44
2164 citiri
Armani a inaugurat un nou hotel, la Milano

Giorgio Armani a participat sambata la ceremonia de deschidere a noului sau hotel de lux din inima orasului Milano, pe Via Manzoni. Hotelul Armani, are forma unei imense litere A si are 90 de camere si apartamente de lux.

Armani are unele dintre cele mai spatioase camere din centrul orasului Milano, (incepand de la 45 mp), transmite CPP-luxury.

Hotelul dispune de o zona de lux pentru tratamentele SPA si un restaurant.

Etajul opt, care acopera o suprafata de 1.200 de metri patrati, este dedicat in intregime tratamentelor de frumusete si relaxare, reunind o serie de tratamente si terapii care promoveaza armonia fizice si mintale si al bunastarii.

Armani Spa este alcatuit din sase camere fiecare pentru un tratament specific, o sala de gimnastica de fitness si o piscina, concepute pentru relaxare cu un sistem de control al temperaturii pentru un confort maxim.

Zidurile de protectie solara, care filtreaza lumina stralucitoare si acoperisul cu vedere magnifica sunt concepute pentru a crea o stare de spirit speciala invitatilor.

Pretul unei camere la hotelul Armani din Milano pentru o noapte incepe la 500 de euro si poate ajunge si la 1.600 de euro.

Hotelul din Milano este al doilea hotel marca Armani dupa lansarea unitatii de cazare din Dubai in 2009.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Hotel Armani Milano , #Omul de afaceri