Alege un humidor special pentru trabucurile tale

Sambata, 01 Decembrie 2012, ora 00:00
3075 citiri
Alege un humidor special pentru trabucurile tale
Foto: luxdeco.com

Cutia humidor pentru trabucurile tale trebuie sa fie tot atat de spectaculoasa ca si aromele pe care le admiri la acele tigari speciale, tocmai de aceea Business24 iti recomanda cutia din colectia in editie limitata London Skyline.

Acest mic dulapior este o adevarata opera de arta, fiind relizat din furnir de cires, par elvetian, paltin, nuc si lemn de wenge, iar producatorii au reusit sa recreeze orizontul Londrei pe un fundal de abanos Macassar.

Cutia are sertare spaniole din cedru si un sistem "Cigar Spa" de umidificare, venind incarcata cu 70 de trabucuri Regional Edition, produse exclusiv pentru piata din Marea Britanie.

Daca ti-a atras atentia si s-ar potrivi perfect in biroul tau personal, trebuie sa stii ca vei gasi aceasta cutie humidor pe LuxDeco, pentru 18.915 euro. Desigur, doar dupa ce ai devenit membru al comunitatii sale.

"Taxele de livrare ar fi in mod normal de 200 de lire sterline, cu tot cu asigurare, insa datorita valorii produsului, el va fi livrat fara taxe suplimentare. Tineti cont ca Skyline Humidor este o piesa in editie limitata si mai exista doar un exemplar disponibil", au declarat reprezentantii LuxDeco, pentru Business24.

Livrarea catre Romania dureaza intre trei si patru saptamani de la momentul plasarii comenzii, in functie de orasul in care te afli.

Foto: luxdeco.com

#humidor trabuc, #humidor editie limitata, #cadou humidor , #Omul de afaceri