Alege Gesture, scaunul care iti intelege toate pozitiile de stat la birou

Sambata, 11 Octombrie 2014, ora 00:00
4211 citiri
Alege Gesture, scaunul care iti intelege toate pozitiile de stat la birou
Foto: Luxpresso

Pozitia corpului la birou este tot mai diferita, iar aparitia dispozitivelor inteligente ne determina sa "inventam" pozitii pentru a sta cat mai comod.

Business24 iti recomanda un scaun inspirat dupa miscarea corpului omenesc, creat pentru modul in care muncim in ziua de azi.

Odata cu aparitia noilor tehnologii, avem tendinta sa fim mult mai informali, insa rezultatul este adesea acelasi: senzatii de disconfort muscular.

Tabletele au fost introduse recent pe piata, insa mediul de lucru, birourile, au fost create pentru persoane care lucreaza la calculator toata ziua. Iar corpul uman nu este facut pentru a sta in aceeasi pozitie. El vrea sa fie fluid si trebuie sustinut intr-un mod dinamic.

"Asa ca a trebuit sa regandim modul in care facem scaunele", explica explica James Ludwig, vicepresedintele companiei Steelcase care a creat un nou tip de scaun: Gesture.

"Am creat un scaun care iti sustine mainile cand scrii pe dispozitivul inteligent, care te aduce mai aproape de munca ta, ca tu sa nu fii nevoit sa te apleci pentru a vedea ecranul", puncteaza acesta.

Foto: YouTube

Dupa ce au studiat posturile a 2.000 de oameni din 11 tari, cei de la Steelcase au identificat noua pozitii noi de stat pe scaun si au creat scaunul Gesture.

Acesta a fost creat pentru a intelege miscarile tale si se poate intinde si strange la loc pentru a se adapta posturii tale, fata sa uite, insa, de gadgetul pe care il manevrezi in acel moment.

Sustinand cele noua pozitii diferite pe care corpul uman le ia cand lucreaza pe tableta sau cand verifica smartphone-ul, scaunul impiedica orice fel de disconfort muscular.

Pentru a indeplini si cerintele legate de estetica, scaunul Gesture este disponibil in cinci culori diferite: gri, albastru, negru, mustar sau oliv, scrie Luxpresso.

Pretul unui astfel de scaun porneste de la 772 de euro si poate ajunge pana la 1.158 de euro, in varianta premium. Scaunul este disponibil momentan doar in buticurile Steelcase din Delhi, Bangalore si Hyderabad.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#scaun Gesture, #scaun intelege pozitii, #scaun adaptat tableta , #Omul de afaceri