Alege cadoul potrivit pentru partenerul tau de afaceri

Sambata, 05 Noiembrie 2011, ora 00:00
4506 citiri
Alege cadoul potrivit pentru partenerul tau de afaceri
Set Champaghe/ Sursa: myhousecult.ro

Cadourile business to business reprezinta cea mai dificila alegere, iar apropierea sarbatorilor de iarna aduce un iz de cumparaturi la un alt nivel, special pentru partenerul tau de afaceri.

Pentru aceste cadouri trebuie sa dedici timp si, in plus, ai nevoie de bun gust, rafinament, dar si un ochi ager, daca vrei sa ii demonstrezi partenerului ca respecti colaborarea voastra.

Fie ca vorbim de o femeie de afaceri puternica, fie ca vorbim despre un om de afaceri impunator, exista cateva variante de cadouri care nu vor da niciodata gres. Ceasurile de birou, seturile de lux, ramele foto argintate alaturi de un branding sonor te vor ajuta intotdeauna cand te afli in pana de idei.

Ceas de birou argintat

Din colectia Christofle Omicron, poti alege pentru 249 de euro un ceas elegant de birou, perfect atunci cand vrei sa ii faci un cadou unei femei de afaceri extrem de ocupata. Obiectul este un element de decor rafinat, dar si util pentru o mai buna organizare a timpului profesional si personal.

Set ceai Versace Vanity

Acest cadou este potrivit atat pentru un barbat, cat si pentru o femeie de afaceri. Un set de ceai de la Versace impresioneaza si invita orice businessman la o clipa de relaxare, in zilele agitate, specifice meseriei.

Pentru un set pentru 6 persoane din portelan Rosenthal Versace vei scoate din portofel 933 de euro, insa efectul este garantat.

Set Whisky Versace

Pentru un barbat cu personalitate, poti alege un set pentru whisky din cristal Rosenthal Versace, Colectia Medusa Lumiere. Setul include un pahar de whisky si o scrumiera, cadoul perfect pentru doar 107,50 euro.

Vaze din cristal Blockglas Black

Intr-un birou impunator, un set de vaze din cristal Rosenthal Studio-line de culoare neagra se potriveste perfect pentru o femeie puternica. Astfel, poti alege vazele din colectia Blockglas Black Edition, la preturi care variaza de la 146 euro pana la 228 euro, in functie de dimensiunea obiectului decorativ.

Set cadou rama foto si ceas

Un cadou perfect pentru sarbatorile de iarna este setul argintat format din rama foto 10x15 cm si ceas de birou, din colectia Filets Christofle, atat pentru elementele care il compun, cat si pentru ambalajul cu care vine acest set.

Pentru 430,50 euro poti rezolva foarte usor problema cadoului de afaceri pentru partenerul sau partenera ta de afaceri.

Poti atasa o funda argintie si se va potrivi perfect sub pomul de Craciun. Desigur, aceasta este doar o sugestie de prezentare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cadouri business to business, #cadou partener de afaceri, #cadouri lux , #Omul de afaceri