Accesorii barbatesti: Cat de importante sunt balenele de la gulerul camasii pentru tine?

Sambata, 24 Noiembrie 2012, ora 00:00
11343 citiri
Accesorii barbatesti: Cat de importante sunt balenele de la gulerul camasii pentru tine?
Foto: carbonfiber.com

Gulerul camasii trebuie sa arate impecabil, atat din punct de vedere cromatic, cat si din punctul de vedere al fermitatii. Business24 iti recomanda sa porti asa-numitele "balene", accesoriile care dau rigiditate gulerului si iti contureaza fata perfect.

Fie ca porti camasa cu o haina, cu cravata sau fara, un astfel de accesoriu la gulerul camasii scoate in evidenta forma fetei tale, tocmai de aceea trebuie sa alegi cu atentie dimensiunea "balenelor" si tipul de camasa pe care il porti.

O camasa de calitate trebuie sa permita schimbarea balenelor, intrucat, daca acestea sunt cusute, dupa cateva spalari si apretari, balenele se deformeaza, iar camasa nu va mai arata niciodata impecabil.

Materialele clasice pentru balenele sunt alama, argintul, aurul de 14 carate si madre perla. Alaturi de acestea, materiale precum otelul inoxidabil, titanul, lemnul pretios si chiar fildesul sau diamantele sunt folosite pentru a da un plus de valoare acestor accesorii.

Desigur, acestea sunt mai bune decat variantele din plastic si, de obicei, nu conteaza daca uiti sa le indepartezi inainte de a spala camasa.

Adeseori e foarte dificil sa nimeresti dimensiunea pentru diferite balene. Tocmai de aceea, seturile de balene includ doar doua dimensiuni, insa cei de la Gentleman's Gazette te sfatuiesc sa cauti trei dimensiuni diferite, sau chiar patru-cinci, in cazul ideal.

In momentul in care iti alegi balenele trebuie neaparat sa le pui intr-o cutie de bijuterii sau macar intr-un saculet de piele, completeaza acestia.

Bespoke Man te incurajeaza sa alegi un material pretios si elegant pentru accesoriile care sustin gulerul camasii tale, pentru ca, desi nu sunt vazute de nimeni, trebuie sa alegi niste accesorii tot atat de frumoase ca hainele cu care ai ales sa te imbraci.

Quality Stays, Stayclip, eBay, Amazon sau Tunbull & Asser sunt doar cateva dintre magazinele online de unde poti cumpara astfel de balene, cu preturi ce pornesc de la sapte dolari si ajung la cateva sute de dolari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#balene guler camasa, #accesorii barbati, #balene argint, #balene madre perla, #balene guler marimi , #Omul de afaceri