100% romanesc, in editie limitata: Poarta o camasa ce-ti respecta valorile

Sambata, 06 Decembrie 2014, ora 00:00
3943 citiri
100% romanesc, in editie limitata: Poarta o camasa ce-ti respecta valorile

Alege o camasa care te va recomanda in fata partenerilor de afaceri, o camasa ce poarta insemnele lui Brancusi si steagul Romaniei.

Business24 iti propune in acest weekend camasa "La multi ani, Romania!" in editie aniversara, realizata de cel mai vechi si mai mare producator de camasi din Romania, Braiconf.

Camasa este un produs special, realizat intr-un numar limitat la 60 de exemplare, care are pe mansete o broderie realizata in trei culori, rosu-galben-albastru, stilizata sub forma unor "margele", asa cum denumea Constantin Brancusi elementele care compuneau Coloana Infinitului.

La conceperea acestei camasi au lucrat nu mai putin de 36 de persoane, 36 de perechi de maini care au desavarsit, prin pricepere si pasiune, rezultatul pe care il vezi in imagini.

In plus, ea este conceputa este facuta din tesatura Thomas Mason (printre cele mai bune din lume), ceea ce o face extrem de rezistenta, si are nasturi facuti din praf de sidef.

Daca ti-am starnit curiozitatea, trebuie sa stii ca pretul unei astfel de camasi este de 489,99 lei si o vei gasi in acest moment in magazinele din Bucuresti (AFI Palace, Promenada si Calea Victoriei), Timisoara si Brasov.

Si camasa ta va fi insotita de un Certificat de Autenticitate si va fi numerotata individual.

Camasa "La multi ani, Romania!" este cea care deschide seria de evenimente ce va urma in anul 2015, evenimente prilejuite de faptul ca Braiconf implineste anul viitor 65 de ani, moment in care isi va reafirma statutul de lider al pietei de profil din Romania.

Istoria Braiconf a inceput in anul 1950, atunci cand, la Braila, au fost puse bazele companiei care a devenit, in zilele noastre, cel mai important creator de camasi din Romania.

Acum aproape 65 de ani, pasiunea si profesionalismul unor oameni s-au impletit cu nevoia de a avea un producator puternic, menit sa asigure necesarul pietei interne, dar si posibilitatea de a exporta un produs de o calitate remarcabila.

Tot parcursul companiei Braiconf a condus la statutul pe care il are astazi - acela de cel mai vechi si mai mare producator de camasi din Romania.

#camasa editie limitata, #Braiconf editie limitata, #camasa la multi ani Romania , #Omul de afaceri