Promisiunea lui Obama la noul World Trade Center (Galerie foto)

Vineri, 15 Iunie 2012, ora 13:34
2501 citiri
Promisiunea lui Obama la noul World Trade Center (Galerie foto)

Presedintele SUA, Barack Obama, a vizitat locul unde inainte de 11 septembrie 2001 se inaltau Turnurile Gemene din New York pentru a inscrie pe noul zgarie-nori in constructie in apropierea fostului WTC mesajul: 'Ne aducem aminte, vom reconstrui, vom reveni mai puternici!'.

Obama si sotia sa Michelle au vizitat turnul '1 World Trade Center', in compania primarului Michael Bloomberg si a guvernatorilor /New York-ului/, Andrew Cuomo, si Chris Christie /New Jersey/.

Structura din sticla si otel, care a ajuns la 100 de etaje la inceputul lunii aprilie din cele 104 planificate, este cel mai inalt turn din New York.

In cadrul acestei scurte vizite, Obama si-a scris mesajul cu cerneala rosie si si-a pus semnatura pe unul dintre ultimele etaje ale cladirii inca in constructie.

Barack Obama i-a salutat de asemenea pe muncitorii care lucrau la sit, declarand ca noul turn reprezinta 'o munca incredibila'. 'Nu am putea fi mai mandri de voi. Acesta este spiritul Americii', a spus liderul de la Casa Alba.

Turnul ar trebui sa fie finalizat pana la sfarsitul 2013 - inceputul anului 2014. Acoperisul va fi deschis pentru marele public. In final, edificiul ar trebui sa ajunga la 541 de metri, sau 1776 de picioare, cifra simbolizand anul proclamarii independentei Statelor Unite, urmand sa fie cel mai inalt turn din SUA si al treilea din lume.

#Barack Obama World Trade Center, #Turnurile Gemene Barack Obama, #noul World Trade Center , #Munca la birou