Mercedesul transformat in spatiu office, probabil cel mai inedit birou din lume

Duminica, 09 Septembrie 2012, ora 10:30
2946 citiri
Mercedesul transformat in spatiu office, probabil cel mai inedit birou din lume

Designer African Katie Thomas a creat un spatiu office aproape in exclusivitate din piesele unui Mercedes-Benz SL. Fiecare componenta fost aleasa in asa fel incat sa se potriveasca in interiorul biroului de lux si are un scop precis.

Artista a transformat schimbatorul de viteze intr-un suport, vitezometrul si turometrul au devenit ceasuri, oglinda a fost modificata intr-o lampa, iar grilele de aerisire au devenit Piesa de rezistenta a fost scaunul Mercedes-Benz SL care "a fost avansat" la nivelul de fotoliu prezidential, scrie Business Insider.

Katie Thomas, designerul care a proiectat tot ansamblul, a lucrat timp de mai mult ani in industria mobilei. Artista si-a format o reputatie in lumea designului, pentru ca lucrarile sale se bazeaza pe obiecte reciclate.

Mercedes, cunoscut pentru automobilele produse, a fost implicat recent si intr-un proiect in industria mobilei. In luna aprilie, reprezentatii producatorului german au semnat un parteneriat cu Formitalia, un realizator de mobilier luxos, pentru proiectarea unui linii noi de mobilier pentru casa.

Thomas a colaborat cu Mercedes-Benz pentru a marca numirea orasului Cape Town Capitala Mondiala a Designului in 2014.

#birou Mercedes, #mercedes, #design, #idei design , #Munca la birou