Fan Star Wars? Personalizeaza-ti biroul cu accesorii uluitoare (Video)

Sambata, 09 Ianuarie 2016, ora 00:00
3541 citiri
Fan Star Wars? Personalizeaza-ti biroul cu accesorii uluitoare (Video)
Foto: ST Dupont (click pentru a mari imaginea)

Nebunia Star Wars pare sa fie abia la inceput. Cel de-al saptelea film al seriei doboara record dupa record, dar piata de accesorii dedicate este si mai uimitoare.

Forta pare sa fi fost cu designerii de la ST Dupont, care au creat o linie de accesorii de birou capabile sa taie rasuflarea oricui. Nu este vorba de jucarii, ci de obiecte destinate oamenilor in toata firea, arata Luxpresso.

Creatorii ST Dupont nu au rezistat tentatiei de a se alatura freneziei globale declansate de continuarea francizei Star Wars si au conceput o serie limitata de accesorii de birou dedicate universului imaginat de George Lucas.

Pentru inceput, master Yoda, sa ne concentram asupra celui mai uimitor obiect al colectiei: stiloul in forma de sabie laser asezat pe un suport care leviteaza.

Sigur, este vorba doar de campuri magnetice diferite, dar trebuie sa recunosti ca efectul este de senzatie.

Stiloul este decorat cu pietre de topaz in culori diferite: rosu, daca alegi partea intunecata a modelului Darth Vader sau verde, daca te simti atras de accesoriul dedicat lui Yoda.

Alte doua stilouri realizate din Ceramium ACT, un material extrem de rar, dau infatisare unor modele miniaturale ale navelor de lupta X-Wing si TIE Fighter folosite de Cavalerii Jedi si trupele imperiale.

Ambele modele se bazeaza pe modelul stiloului Streamline-R si au un pret de 1.900 de euro la magazinul Harrods din Londra.

Finisajele modelelor din seria limitata Star Wars ST Dupont includ materiale precum platina, bronz, paladiu si rodiu, iar pietrele pretioase adaugate stiloului care leviteaza au 2 karate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#accesorii Star Wars, #stiloruri ST Dupont, #accesorii birou, #editie limitata Star Wars ST Dupont , #Munca la birou