Zambeste! Dantura perfecta iti aduce succesul in afaceri

Sambata, 17 Martie 2012, ora 00:00
8200 citiri
Zambeste! Dantura perfecta iti aduce succesul in afaceri

Dantura frumoasa este avantajul tau in orice negociere, reprezentand, in general, un semn de sanatate si feminitate la femei, iar la barbati un semn de forta si virilitate.

In cadrul negocierilor, fie ca vorbim de afaceri, fie de momente in care iti doresti sa obtii un avantaj maxim intr-o situatie data, este important sa iti afisezi increderea relaxat. Astfel, daca ai un zambet precar, acest aspect iti poate crea un sentiment de inferioritate, sustine Dr. Dragos Popescu, Director General DentalMed Luxury Dental Clinic.

Despre importanta zambetului perfect pentru afacerea ta dar si despre controversatul subiect al tratamentului de albire a dintilor vorbeste Dr. Dragos Popescu intr-un interviu acordat Business24.

Considerati ca dantura poate influenta succesul in afaceri?

In zilele noaste imaginea conteaza si are un rol din ce in ce mai important! Aspectul danturii este parte integranta din imaginea unei persoane, fiind printre primele carti de vizita pe care le afisam. O dantura armonioasa si un zambet stralucitor pot creea un avantaj posesorului in multe situatii, inclusiv in mediul de afaceri.

Succesul in viata sau in afaceri este de multe ori influentat de apectul fizic, fiind o completare fericita a calitatilor persoanei respective. S-a dovedit prin studii de specialitate faptul ca oamenii frumosi si ingrijiti se angajeaza mai usor decat ceilalti, sunt remarcati mai rapid, primesc salarii mai bune.

De aceea, mai nou si in Romania, dupa efectuarea unor retusuri estetice pacientii au inteles ca detaliile conteaza si ca imbunatatirea lookului trebuie sa includa zambetul si dintii, acestea fiind de multe ori neglijate.

Estetica dintilor are un rol fundamental in aspectul general a unei persoane, rezultatele stilizarii zambetului fiind spectaculoase, eclipsand de multe ori alte operatii estetice. Pacientii care au beneficiat de tratamente de reconstructie estetica a dintilor arata mult mai tineri, sunt mai increzatori, mai motivati - ingredientele de baza ale succesului.

Poate fi considerata dantura un "accesoriu" care vorbeste despre tine, asa cum se spune despre haine, masina, etc..?

Oameni sunt adesea judecati dupa aspectul exterior. Instinctual, in relatiile interumane facem evaluari pe baza unor informatii care ne sunt livrate in mod rapid, legate de tinuta corporala: aspectul dintilor, ingrijirea pielii si a parului, etc.

Astfel, proverbul conform caruia "haina nu il face pe om", desi filozofic este corect, astazi pierde teren, iar abordarea s-a schimbat. Din pacate, oamenii de multe ori judeca dupa prima impresie si este important sa faci o prima impresie buna, de multe ori neexistand o a doua sansa. Astfel, o actualizare a proverbul vechi poate fi: "zambetul face mai mult decat credem!".

Cand vorbim despre high life, este zambetul perfect un must have, in Romania?

Daca pretinzi ca faci parte din high life, este contrastant sa cobori dintr-o limuzina de lux si sa zambesti cu o dantura distrusa. In concluzie, zambetul frumos este un must have pentru cei care se considera a fi high life-ul societatii. Armonizarea aspectului dintilor (care trebuie sa denote sanatate, curatenie, ingrijire) cu aspectul general al unei "vedete" este un must, pentru a crea o imagine coerenta si credibila.

Cat de dificil este sa ai o dantura perfecta in ziua de azi?

Daca atentia privind sanatatea dentara este repartizata uniform pe parcursul vietii, tratamentele dentare pot fi suportate, financiar vorbind, mult mai usor. Totul depinde de planificare. Exista situatii in care datorita unei mosteniri genetice, precum si a unui comportament neglijent, refacerea danturii devine o provocare atat din punct de vedere medical, cat si financiar.

Discutand, spre exemplu, despre investitia in tratamente de estetica dentara, putem spune ca in Clinica DentalMed pacientii primesc tratamentele de top, aliniate conceptelor scolii de stomatologie americane.

Punem astfel la dispozitia pacientilor nostri maximul tehnologic al anilor 2012 in estetica dentara: de la coroane ceramice pe Zirconiu (realizate prin tehnologii asistate de computer CAD/CAM), fatete ceramice (veneers) - tehnica fatetarii dintilor fiind foarte raspandita in Statele Unite, unde aproape toate vedetele si persoanele publice au dintii fatetati si pana la tratamente de chirurgie estetica gingivala, ce implica armonizarea perfecta a aspectului gingiei in raport cu dintii (smile line).

La acest moment in lume exista cativa medici esteticieni care configureaza aceste zambete la nivel de arta, costul acestor tratamente fiind pe masura rafinamentului - o fateta ceramica ajungand pana la 3500-4000 euro/dinte. In Romania, o coroana ceramica pe suport Zirconiu costa intre 400-500 de euro, iar o fateta ceramica nu depaseste 1000 euro.

Pentru pacientii care isi doresc zambete de vedeta si sunt dispusi sa isi asume un cost pe masura, clinica DentalMed le poate implini visul prin realizarea de catre specialistii nostri in chirurgie si estetica dentara (medicii clinicii in colaborare cu partertenerii nostri profesori de renume mondial) a unor tratamente state of the art, realizate ca la New York, chiar de catre medicii vedetelor americane.

Tratamentul de albire a dintilor a nascut o serie de controverse in Romania. Ca medic, recomandati sau nu un astfel de tratament?

Tratamentul de albire dentara este una din metodele folosite in estetica dentara pentru a imbunatati aspectul danturii. Albirea este o procedura sigura si eficienta, utilizata pentru a indeparta coloratiile si petele de pe dinti, dar si pentru a deschide culoarea naturala a dintilor.

In afara tehnicilor de albire clasice, care presupun aplicarea de geluri in diverse concentratii, in clinica stomatologica DentalMed se utilizeaza o tehnica revolutionara, ce foloseste lampa cu accelerator de albire.

Aceasta consta in activarea gelului de albire printr-o sursa de lumina albastra (lumina rece), foarte intensa, prevazuta cu un sistem de filtrare avansata, ce asigura confortul deplin al pacientilor si in operarea la o temperatura mai joasa, reducand riscul aparitiei sensibilitatii dintilor.

Terapia profesionala de albire a dintilor cu accelerator de albire este o modalitate simpla, dar de top, de a aduce culoarea dintilor la albul natural, oferind in acelasi timp protectie maxima a tesuturilor cavitatii bucale pe parcursul sedintelor si dupa.

Rezultatele unui tratament profesional de albire a dintilor realizat in clinica DentalMed sunt spectaculoase chiar dupa prima sedinta, efectul de deschidere mergind pana la 8 -14 nuante. Terapia se realizeaza in cabinetul stomatologic si se desfasoara pe parcursul a 3 sedinte, cu o durata de 6-12 minute/sedinta. Terapia presupune efectuarea numarului necesar de sedinte de albire pana la obtinerea efectului dorit.

Clinica DentalMed a creat pentru pacientii sai pachetul complet de albire, ce include pe langa tratamentul profesional de albire si o sedinta de detartraj, airflow si periaj profesional. In urma unei albiri realizate corect in cabinetul stomatologic, unde sedintetele de albire sunt urmate de sedinte de fluorizare, riscul afectarii dentare este inexistent. Efectul dureaza intre 6 luni-2 ani, in functie de igiena pastrata.

Care sunt cele mai cautate servicii din partea oamenilor de afaceri?

Clinica DentalMed acopera prin echipa sa medicala si dotarile de top intreaga gama de servicii in domeniul stomatologiei dentare, insa varful de lance il constituie chirurgia si estetica dentara, care sunt reprezentate la nivel de excelenta in clinica noastra. Unul dintre elementele definitorii, atunci cand vorbim despre serviciile noastre este reprezentat de specializarea serviciilor.

Inca de la deschiderea clinicii DentalMed, realizarea tratamentelor dentare exclusiv pe specialitati a fost una dintre directiile de dezvoltare. Pentru a oferi cele mai performante tratamente, echipa DentalMed a selectat o echipa medicala internationala, cu medici hipeperspecializati in interventii de top - sinus lift surgery, microchirurgie parodontala, estetica dentara, stomatologie pedriatica.

Tratamente precum implantul dentar, tratamente reconstructive prin microchirurgie parodontala, reconstructia protetica prin coroane din portelan pe zirconiu, tratament cu inhalosedare pentru copii, tratamente chirurgicale "one stage surgery" (comprimarea fazelor chirurgicale de tratament intr-o singura sedinta operatorie), sunt doar cateva din interventiile realizate la nivel de excelenta de catre specialistii clinicii.

Un alt aspect important pentru pacienti in general, si in particular pentru oamenii de afaceri, este legat de modul profesionist in care se elaboreaza planul de tratament al pacientului, precum si desfasurarea fazelor tratamentului. Timpul reprezinta pentru oamenii de afaceri una din cele mai importante si pretioase resurse, iar abordarea clinicii noastre fata de desfasurarea tratamentelor valorizeaza acest lucru.

Lucrand in echipe superspecializate, folosind cele mai moderne mijloace de investigatii (Computer Tomograf MORITA, microscop Carl Zeiss, etc ), alocand timp de studiu si prezentare fiecarui caz in parte, reusim constructia si ulterior aplicarea unor planuri de tratament care aduc un maxim de beneficiu pacientului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Dentalmed albire dinti, #dantura perfecta, #dantura frumoasa succes, #aspect fizic afaceri, #albire dentara , #Frumusete