Vrei ceva nou in 2012? Inspira-te din cele mai dramatice schimbari de coafuri din 2011

Sambata, 31 Decembrie 2011, ora 00:00
3776 citiri
Vrei ceva nou in 2012? Inspira-te din cele mai dramatice schimbari de coafuri din 2011
Coafurile vedetelor

Vedetelor le place sa experimenteze cu aspectul fizic, iar jucaria lor preferata este parul. Staruri precum Katy Perry sau Jennifer Lawrence si-au supus coafura la adevarate provocari anul acesta, iar rezultatele au fost pe masura.

Iata cele mai memorabile transformari ale podoabei capilare care au avut loc in 2011, conform Instyle.com.

Katy Perry

Katy Perry s-a intors la radacinile sale blonde in luna iulie, pentru ca o luna mai tarziu sa ne surprinda cu o culoare de lavanda.

"A fost o provocare interesanta sa creez o culoare speciala pentru parul lui Katy", spune hair-stylistul acesteia, Rita Hazan. "Este intotdeauna pregatita sa-si asume riscuri si sa adopte un look inedit".

Jennifer Aniston

Aniston a renuntat la suvitele lungi pentru un bob uniform in timpul filmarilor pentru promovarea peliculei "Just Go With It", ce va ajunge pe marile ecrane in februarie. Frizura este opera stilistului Chris McMillan. Este pentru prima data in ultimii 20 de ani cand Aniston are o coafura ce nu-i depaseste umerii.

Drew Barrymore

In aprilie, Barrymore a renuntat la coafura calda in doua culori pentru un rosu tipator.

"Ne gandeam demult sa trecem la rosu, si din moment ce Drew a mai fost roscata-cafeniu si inainte, stiam ca ii va sta bine", a declarat stilista Tracey Cunningham.

"Nu a fost o decizie de moment. Cand Drew isi schimba culoarea parului, o face cu seriozitate".

Jennifer Lawrence

Pentru a interpreta rolul lui Katniss Everdeen din "The Hunger Games", Lawrence a renuntat, in luna mai, la blondul deschis pentru un brunet inchis.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#coafuri vedete, #idei hair style, #idei coafura, #modele coafura , #Frumusete