Vrei ceva cu adevarat special? Vezi ce iti ofera cele mai extravagante centre spa

Sambata, 22 Octombrie 2011, ora 00:00
4117 citiri
Vrei ceva cu adevarat special? Vezi ce iti ofera cele mai extravagante centre spa

Ingrijirea corporala va ramane intotdeauna un capitol important in viata unei femei si nu numai. Inventatorii luxului propun metode extravagante de a-ti ingriji corpul: masaje faciale cu aur, bai in vin si bere, sampon cu trufe si caviar. Daca iti permiti, renunta la tratamentele spa obisnuite. InvestorSpot.com iti ofera cele mai noi tendinte in spa-ul de lux.

Masaj facial cu aur

Aurul a reprezentat intotdeauna apanajul frumusetii, de aceea salonul UMA America din Beverly Hills, California, s-a gandit la un tratament japonez extravagant: masaj facial cu aur de 24 K. Utilizarea aurului in masajul facial nu este o tehnica simpla.

Mai intai aurul trebuie dizolvat pentru a se putea intinde pe fata, iar pentru acest lucru, salonul american foloseste o tehnologie japoneza numita Gamma PGA, care este mult mai elastica decat colagenul si mult mai hidratanta decat orice crema de fata.

Gamma PGA provine dintr-un produs alimentar pe baza de soia, fara conservanti. Mai intai se aplica doua tratamente cu Nano Mist si apoi aurul este masat pe piele pana cand dispare, lasand fata sa respire intr-o stralucire de aur.

Masaj cu diamante

Diamantele nu mai sunt folosite doar ca bijuterii sau ca accesorii la posetele de lux. Astazi, doamnele care isi permit si adora luxul se pot invalui in diamante.

Hearts on Fire, cunoscut pentru diamantul sau perfect slefuit, s-a alaturat cu Spa On Location din California, Santa Monica, pentru a-ti aduce un masaj de vis.

Diamantele sub forma de pulbere, in valoare de 1 milion de dolari, sunt aplicate pe spate si masate pana intra in piele. Vedetele il adora.

Bai relaxante in... bere

Baile in bere au loc in beciul unei berarii din Cehia, numita Chodovar. Beciul este dotat cu sapte cazi imense, de inspiratie victoriana.

Tratamentul spa include o baie de 20 de minute in bere, 25 de minute de relaxare in pat, acoperit cu o plapuma de lana, dupa care urmeaza un masaj de 30-50 de minute.

Berea bruna este ingredientul principal, insa este amestecata cu drojdie de bere si ierburi deshidratate. Drojdia de bere contine vitamine, proteine si zaharide, care catifeleaza si regenereaza pielea. Degustarea unui pahar de bere Rock Lager reprezinta supriza casei Chodovar.

Baie spumoasa in vin

In cazul in care preferi vinul in locul berii, oamenii de stiinta au descoperit numeroase tratamente pe baza de vita de vie si extracte din seminte de struguri pentru a te mentine tanara.

Samburii de struguri sunt bogati in polifenol, un antioxidant care incetineste procesul de imbatranire al pielii. Tratamentele din Kenwood (SUA) folosesc ca ingredienti principali mustul din struguri, dar si extractele din vita de vie rosie, precum si uleiuri organice esentiale.

Tratamentele sunt administrate in cazi din lemn cu vedere spre podgorii. Baile in vin se aseamana cu senzatia unui jacuzzi in care gasesti struguri pisati si uleiuri organice. Inainte de baia propriu-zisa, se aplica un tratament cu scrub-ul Crush Cabernet Scrub.

Corpul se inveleste apoi in miere si vin, dupa care un masaj incantator cu pietre fierbinti iti va revigora pielea.

Sampon cu caviar si trufe

Sampoanele de pe rafturile magazinelor nu mai sunt la moda. Pentru un par stralucitor, expertii recomanda folosirea caviarului si a trufelor.

Majoritatea oamenilor nu-si pot permite sa guste astfel de delicatese, insa salonul de infrumusetare Hari din Londra s-a gandit sa le utilizeze ca principal ingredient in tratamentul parului.

Caviarul cu acizi Omega 3 este adus direct din Iran cu o zi inaintea sosirii clientului. Parul este spalat mai intai cu un sampon pe baza de trufe, dupa care este aplicat caviarul prin pieptanarea parului. Inainte de aplicare, caviarul este supus unui proces de lichefiere pentru a indeparta mirosul de peste.

Pedicura cu trufe din ciocolata alba

Trufe din ciocolata cu zmeura... Desi suna ca un desert delicios, Aroma-Listic Day Spa & Salon din California a decis ca picioarele doamnelor care adora luxul sa se bucure de un tratament cat se poate de gustos.

Tratamentul dureaza 60 de minute dupa care vei primi si un masaj in care tot corpul iti va fi invaluit in acelasi desert delicious. Tratamentul se numeste "Desert fara calorii" si se recomanda dupa masa pentru a nu fi tentat sa degusti trufele.

Mai mult, pentru a le lua gandul de la desertul aplicat pe picioare, salonul s-a gandit sa ofere clientelor snacksuri si un Cranberry Spritzer, incluse bineinteles in nota de plata.

#spa lux, #centre spa, #tratamente lux, #masaj aur, #masaj diamante , #Frumusete