Universul lentilelor de contact Dailies: folosire practica si sigura pentru o vedere clara

Luni, 26 Iunie 2017, ora 11:49
1733 citiri
Universul lentilelor de contact Dailies: folosire practica si sigura pentru o vedere clara

Inovatiile tehnologice din ultimii ani din domeniul oftalmologiei a condus, in mod asteptat, la perfectionarea si la sporirea eficientei accesoriilor oftalmologice dedicate corectarii diverselor probleme legate de acuitatea vizuala.

Confortabile, pragmatice si usor de intretinut, acestea ofera o mai mare libertate in momentul utilizarii lor in conditii deosebite, devenind un veritabil inlocuitor al traditionalilor ochelari.

Studiile recent efectuate reliefeaza faptul ca lansarea pe piata a lentilelor de contact, fie ca sunt de unica folosinta sau cu intrebuintare multipla a reprezentat o adevarata revolutie.

Nu doar doar ca s-au remarcat prin imbunatatirea claritatii, dar si prin modul inteligent in care au fost proiectate pentru a inlatura, in mod delicat, problemele legate de uscaciunea ochilor, precum si cele care vizeaza permeabilitatea scazuta a oxigenului de la nivelul globului ocular.

Create de catre specialistii americani de la Alcon si Ciba Vision, lentilele de contact Dailies se inscriu printre cele mai mari reusite ale lumii medicale.

Modelarea nevoilor unui segment generos al clientilor a impus lasarea pe pietele din Romania si din intreaga lume a unei game complete de produse destinate utlizarii zilnice, saptamanale sau lunare.

Comode si confortabile, acestea se scot usor din cutiuta lor ermetic inchisa si se aplica cu finete la nivelul ochilor, pentru a beneficia de o mai buna focalizare a imaginilor si un colorit profund.

Lentile de contact Dailies de unica folosinta: confort si siguranta pe durata intregii zile

Cele mai cautate versiuni de accesorii oftalmologice sunt, cu siguranta, lentilele de contact Dailies AquaConfort Plus, sferice, ideale pentru portul de zi cu zi.

Fara a necesita o intretinere speciala, acestea sunt recomandate in special in cazul persoanelor care sufera din cauza miopiei si a hipermetropiei.

Realizate din nelfilcon A si avand un continut de apa de 69 %, ele faciliteaza fixarea perfecta pe ochi de la inceputul purtarii lor si pana la sfarsitul zilei.

Spre deosebire de alte marci de dispozitive optice, gama AquaConfort Plus incorporeaza trei agenti principali de hidratare, ce sunt amestecati pentru a obtine un sistem revolutionar Triple Action Moisture.

Responsabili de hidratarea, improspatarea si permeabilitatea oxigenului, agentii favorizeaza un confort sporit pe toata durata purtarii, eliminand starile neplacute de disconfort si iritatie.

Materialul este unui matasos, gratie unei solutii speciale, care contine HPMC, cunoscut ca un ingredient special care rafineaza textura lentilei.

Sa nu uitam ca exista o multime de variante de achizitionare, Optilen.ro fiind un cunoscut magazin online ce va ofera lentile Dailies de toate tipurile!

Agentii de umezire sunt eliberati progresiv la fiecare clipit in parte. Rezultatul este unul spectaculos. Inca de la primele aplicari, se constata o scadere a iritatiilor la persoanele alergice, sportivi sau persoane care adora calatoriile si le utilizeaza pe timp indelungat pe parcursul zilei.

Compania Alcon/Ciba Vision a creat diverse tipuri de lentile Dailies de unica folosinta. Lentilele Total 1 se remarca prin doua straturi diferite: cel interior cu un continut de 33% apa, iar cel interior are un continut de apa de 80%.

Lentile de contact Dailies multifocale, torice si progresive

Alcon a creat lentile multifocale, destinate persoanelor de varsta a doua, care au probleme cu focalizarea la departe si la citit, cat si pentru pacientii diagnosticati cu astigmatism.

Ele se adreseaza in special persoanelor ce duc o viata activa, sensibile la factorii alergeni sau care le poarta doar ocazional.

#lentile contact , #Frumusete