Tu ce faci de 8 martie?

Sambata, 08 Martie 2014, ora 00:00
2236 citiri
Tu ce faci de 8 martie?

Relaxeaza-te la SPA, de 8 martie! Sau, daca vrei ceva mai activ, savureaza un pahar de sampanie adevarata in timp ce te lasi pe mana specialistilor in frumusete.

Toate acestea, desigur, nu exclud si o iesire mai pe seara la un concert cu muzica fara Varsta.

Daca nu ai inca planuri, Business24 a selectat o serie de activitati care ar putea transforma aceasta zi intr-una speciala pentru tine.

O sedinta speciala de masaj

Daca vrei sa te relaxezi, iti recomandam o adevarata ceremonie spa la Shiseido Spa Stejarii. ce poarta numele "Future Solution LX" si dureaza o ora si 30 de minute.

Pachetul include un masaj facial cu produsele premium Shiseido, create cu scopul de a scoate in evidenta frumusetea pielii tale, dar si de a acoperi semnele imbatranirii.

Ritualul de relaxare include un masaj al scalpului, al mainilor si al talpilor, toate incoronate cu un ceai fierbinte "Japaneese Green Tea", astfel incat la sfarsitul experientei sa te simti cu adevarat reimprospatata.

Champagne Diet Party

Daca, insa, iti doresti sa petreci astazi, trebuie sa stii ca doamnele de la Rouge Nail Bar te asteapta la o "seara efervescenta", unde poti savura un pahar de Cattier Glamour Rose Champagne sau de Prosecco French Can Can.

In meniul pregatit pentru aceasta seara intra si o manichiura, un spalat si coafat in ce combinatii iti doresti tu. Evenimentul incepe la ora 20:00, pe Calea Floreasca nr. 133-137, la Rouge Nail Bar Bucharest.

8 martie cu tinerete fara batranete si muzica fara de moarte

Foto: Gabriel Balasa

Daca vrei sa sarbatoresti ziua de 8 martie cu muzica buna, Teatrul de Arta din Bucuresti ti-a pregatit un program special sambata seara.

De la ora 20:15, Maxim Belciug, maestrul chitarei si al "Incantarilor", urca pe scena din str. Sfantul Stefan 21, alaturi de Gabriel Balasa, descantatorul ritmurilor, pentru un concert insolit, cu tango, avangarda, baroc, zajj si improvizatii cu miros de levantica.

"O seara de tinerete fara batranete si muzica fara de moarte, adresata doamnelor si domisoarelor, cu toti inchinatorii lor", o prezinta organizatorii intr-un comunicat de presa.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ce faci de 8 martie, #8 martie spa, #concert 8 martie, #petrecere 8 martie , #Frumusete