Tendintele pietei de infrumusetare in 2018: De la machiaj violet pana la aparate de ingrijire corporala 7 in 1

Duminica, 24 Decembrie 2017, ora 00:00
4328 citiri
Tendintele pietei de infrumusetare in 2018: De la machiaj violet pana la aparate de ingrijire corporala 7 in 1
Foto: CC0 Creative Commons

Industria de frumusete creste de la an la an si se imbunatateste cu fiecare femeie care isi propune sa fie mai atenta cu propriul corp. Pentru 2018, specialistii au decretat: ingrijirea corporala si tratamentele estetice primeaza, iar un machiaj in culoarea anului trebuie sa intre macar o data pe lista ta de prioritati.

Si in Romania acest tip de servicii sunt cautate, iar brandurile se straduiesc sa iasa cat mai mult in evidenta si sa satisfaca cat mai bine cerintele clientelor si clientilor lor.

Business24 a stat de vorba cu cativa dintre reprezentantii industriei de infrumusetare si a incropit o lsta a celor mai importante dintre tendintele anului 2018.

Machiajul in culoarea anului

A fost aleasa culoarea anului, care este ULTRA VIOLET, conform Pantone. Katiusa Popovici recomanda un machiaj plin de culoare si vioi cu aceasta nuanta pentru anul 2018:

"Ultra violet este o nuanta radianta, care ii poate veni bine oricarei persoane care o poarta, daca stie cum sa o asorteze. Este important ca machiajul sa fie echilibrat, daca la ochi purtati nuante reci, atunci pe buze trebuie sa aplicati ceva mai soft, cald si natural. Nuanta ultra violet este perfecta pentru evenimentele mondene, de seara si cu tematica. Un ruj nude este ideal langa aceasta nuanta, iar o rochie alba va face un ansamblu perfect din punct de vedere cromatic".

Pe langa aceasta nuanta, make-up artistul profesional sustine ca in tendinte anului urmator intra si eyeliner-ul in nuanta alba, aplicat pe linia pleoapei inferioare, care a fost vazut fiind purtat de Ulla Johnson, galbenul-auriu pentru iluminare, sprancenele nemachiate, si liniile ochilor smudgy.

Ten fara imperfectiuni

Petele rosii pe fata pot aparea sub mai multe forme, de pilda sunt pacienti care sufera de rozacee pe obraji, pe nas, dar chiar si pe mai multe zone, necesitand un tratament cu laser. Indiferent de localizare, fiecare pacient poate scapa de rozacee printr-un tratament cu laser de ultima generatie.

"In acest moment, BBL (Broad Band Light) este cea mai puternica si eficienta unealta pe care o avem disponibila pentru probleme precum acnee, roseata, cicatrici, cuperoza, etc. Cum reduce aceste afectiuni ale pielii? Reduce pigmentul, reduce petele de batranete, creste fermitatea pielii si reduce laxitatea, diminueaza aspectul de linii fine", explica Andreea Iftimie, medic estetician si manager medical la Clinica Fazzada, singura clinica laser de reintinerire din tara.

In 2018, BBL devine cel mai eficient instrument in ceea ce priveste problemele de estetica.

Tratamente 7 in 1 pentru un corp mai frumos

De curand, cei de la The Fam Home of Beauty si-au completat portofoliul cu un nou aparat revolutionar, pregatit sa implineasca pana si cele mai drastice dorinte in materie de silueta ale reprezentantelor sexului frumos: minunatul M3.

M3 este un aparat multifunctional, 7 in 1, care revolutioneaza industria tehnologiei pentru centrele de infrumusetare, ingloband 7 dintre cele mai eficiente tratamente corporale si faciale, printre care: terapie cu ultrasunete, peeling cavitational, mezoterapie virtuala sau microdermoabraziune. Acesta este noul trend pentru anul viitor pentru ingrijire corporala.

"Fiecare femeie isi doreste sa isi pastreze prospetimea si vitalitatea de odinioara. Noi venim in intampinarea lor cu cele mai eficiente tratamente corporale si faciale. Toate procedurile sunt non-invazive garantand rezultate pe masura asteptarilor clientelor noastre", ne spune Iuliana Radu, cosmetician The Fam Home of Beauty, salonul cochet situat in zona Dorobanti.

O.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#tendinte beauty 2018, #tendinte infrumusetare 2018 , #Frumusete