Tehnici de infrumusetare: Alege epilarea definitiva cu IPL E-light

Sambata, 11 Februarie 2012, ora 00:00
2673 citiri
Tehnici de infrumusetare: Alege epilarea definitiva cu IPL E-light

Epilarea definitiva este una dintre tehnicile de infrumusetare de ultima ora la care poti apela indiferent de nuanta pielii tale sau culoarea parului. Studiile clinice confirma eficienta tratamentului, iar specialistii te incurajeaza sa faci si acest pas, pentru tine.

Saloanele de specialitate isi gasesc locul deja si in Romania, unde atat femeile cat si barbatii incep sa descopere rezultatele tratamentelor.

Pretul unei sedinte variaza intre 15 si 90 de euro, pentru femei, insa tratamentele pentru barbati au preturi diferite. Barbatii care isi doresc si ei sa se rasfete platesc intre 30 de euro si 100 de euro, in functie de zona tratata, a declarat Simona Zimbresteanu, reprezentant Epilpulsar, centru specializat exclusiv in epilare definitiva.

"Sunt necesare intre 6 si 8 sedinte pentru a obtine rezultate definitive, urmand cate o sedinta de intretinere o data la 1 an", a adaugat specialistul.

Pielea ta va fi sensibil mai frumoasa si mai matasoasa, iar rezultatele tratamentului vor fi vizibile inca de la prima sedinta, potrivit reprezentantului Epilpulsar, care a explicat pentru Business24 metodele utilizate in centrele de specialitate, atat din Romania, cat si de afara.

"Tratamentele de epilare au la baza cea mai noua tehnologie din acest domeniu ce foloseste emisia de lumina de intensitate mare IPL E-light", mai exact combinatia intre lumina intens pulsata si radiofrecventa bipolara.

De ce sa alegi epilarea definitiva

Timpul economisit, confortul oferit si rezultatele remarcabile sunt doar cateva dintre motivele pentru care merita sa faci o astfel de investitie.

Epilarea cu lumina intens pulsata este, intr-adevar, o tehnologie revolutionara care vine in ajutorul tau si te face sa arati si sa te simti mai frumoasa.

In plus, centrele specializate in astfel de tratamente au o alta abordare, diferita fata de saloanele traditionale. Expertii in epilare definitiva iti vor acorda intotdeauna o atentie deosebita, astfel incat tu sa te simti confortabil in fata noilor tehnologii.

"In Romania epilarea definitiva este privita ca un serviciu de lux, un produs greu accesibil. Adaptarea pentru piata din Romania a unui concept gandit ca produs de lux a fost catalizator pentru businessul Epilpulsar cu tratamente de epilare definitiva. Vrem sa oferim romanilor posibilitatea de a testa noua tehnologie si de a se convinge pe propria piele de eficienta, calitatea si profesionalismul nostru", sustine managerul Epilpulsar.

#epilare definitiva preturi, #de ce epilare definitiva, #Epilpulsar epilare definitiva , #Frumusete