Servicii profesionale pentru ingrijire si infrumusetare corporala in Bucuresti si Ploiesti cu Epil Point

Miercuri, 23 Iunie 2021, ora 15:42
731 citiri
Servicii profesionale pentru ingrijire si infrumusetare corporala in Bucuresti si Ploiesti cu Epil Point
infrumusetare corporala FOTO: epilpoint.ro

Grija acordata aspectului fizic este in prim plan pentru foarte multe persoane. In consecinta serviciile de ingrijire si infrumusetare sunt la tot mai mare cautare. Din acest punct de vedere numarul clinicilor sau al saloanelor de infrumusetare a crescut in ultimii ani. Acest lucru este unul pozitiv ca urmare a faptului ca tot mai multe persoane calificate si instruite in a oferi astfel de servicii sunt pregatite pentru a oferi cea mai buna calitate persoanelor dornice de remodelare corporala sau de tratamente faciale.

Una dintre clinicile de infrumusetare care ofera o paleta completa de servicii pentru ingrijire, intretinere si infrumusetare corporala este Epil Point. Aceasta clinica de infrumusetare si ingrijire corporala are centre deschise in Bucuresti si Ploiesti. Serviciile oferite de aceasta clinica includ printre altele sedinte de epilare definitiva, sedinte de remodelare corporala sau tratamente faciale Bucuresti.

Pentru toate tratamentele oferite, aceasta clinica apeleaza la cele mai moderne tehnici si echipamente. De asemenea, tratamentele sunt non-invazive si ofera rezultate inca de la prima sedinta.In cadrul serviciilor de epilare definitiva fiecare persoana interesata sa elimine pilozitatea nedorita va beneficia de un numar cuprins intre 8 si 12 sedinte, tinand cont de specificul fiecarui pacient. Pentru aceste sedinte se folosete tehnica luminii intens pulsate (IPL), aceasta distrugand radacina foliculilor de par prin ardere.

In cazul tratamentelor de remodelare corporala oferite de profesionistii de la Epil Point vei putea regasi diferite abordari astfel incat in urma acestor tratamente sa fie eliminata celulita, sa fie redus sau chiar indepartat stratul adipos sau sa fie eliminate vergeturile. Mai mult decat atat, in urma tratamentelor de remodelare corporala vei obtine inclusiv tonifierea pielii si fermitatea acesteia.

Pentru ingrijirea tenului exista optiunea de tratamente faciale Bucuresti oferite de Epil Point. Aceste tratamente pot sa completeze ingrijirea tenului pe care fiecare femeie o face acasa sau pot sa fie proceduri care sa acopere o ingrijire mai putin atenta facuta acasa. Ingrijirea profesionala facuta in astfel de saloane de ingrijire si infrumusetare este foarte eficienta. Indiferent de varsta si de aspectul tenului, tratamentele faciale care folosesc ultimele tehnologii au capacitatea de a reintinerii aspectul tenului.

Tratamentele faciale includ printre altele ingrijirea si curatarea profesionala, aplicarea tratamentului cu radiofrecventa tetrapolara, efectuarea drenajului limfatic la nivelul fetei, tratamente cu tehnologie IPL la nivelul fetei pentru reintinerire sau alte tratamente speciale. Inca de la prima sedinta a unor tratamente faciale Bucuresti se vor putea remarca rezultatele prin faptul ca vei avea o piele mai ferma si mai intinsa la nivelul fetei. Intreaga gama de servicii profesionale de ingrijire este asigurata de personal inalt calificat si specializat pe serviciile prestate.

Pentru a se adresa unei palete cat mai largi de clienti si pentru a vorbi despre servicii accesibile prin prisma costurilor, tarifele pentru serviciile de ingrijire si infrumusetare sunt in categoria preturilor medii pentru piata de astfel de servicii.Toate aceste servicii sunt disponibile atat pentru femei, cat si pentru barbati.Mai multe detalii privind serviciile oferite de Epil Point pot fi gasite pe epilpoint.ro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#infrumusetare corporala, #epilpoint ro , #Frumusete