Ritualuri cu caviar si struguri intr-un spa din Bucuresti

Sambata, 03 Decembrie 2011, ora 00:00
2348 citiri
Ritualuri cu caviar si struguri intr-un spa din Bucuresti
Tratament cu caviar

Tratamentele spa inedite nu sunt destinate doar vedetelor de la Hollywood. Daca vrei sa incerci pe pielea ta, la propriu, ritualul cu caviar, exfolierea cu sare marina si dusul Vichy, impachetarile cu trandafiri sau vinoterapia, trebuie doar sa ajungi la Orhideea Health & Spa,un important centru spa din Bucuresti.

Deschiderea primului centru spa adevarat din Bucuresti, Eden Spa, a fost vazut ca un pas indraznet. Cine, in afara de femeile foarte bogate si de vedetele din Romania ar calca vreodata intr-un spa? Cu pasi marunti, Eden Spa a dovedit ca romancele nu se uita la bani cand vine vorba de frumusete. Drept urmare, compania cu acelasi nume opereaza in prezent patru astfel de oaze de sanatate si infrumusetare, trei in Capitala si unul in Sibiu.

Cel mai recent deschis, Orhideea Health & Spa, din complexul rezidential Orhideea Gardens, se poate lauda cu faptul ca este cel mai mare centru spa din Bucuresti.

Mai mult, "aici veti gasi si cel mai extins "meniu" de servicii de relaxare, detoxifiere, energizare si anti-stress", spune Liliana Paraipan, director general Eden Spa.

De asemenea, spa-ul este dotat cu o zona "foc si gheata", saune, o piscina si o sala de fitness.

Rasfaturi delicioase

Ce puteti face la Orhideea Health & Spa? De la clasicele tratamente faciale si masaje cu pietre calde si uleiuri esentiale, pana la ritualuri cu caviar si struguri despre care, pana acum, citeam doar in reviste.

Mai mult, aici gasim experti in terapii pe baza de apa, exfolieri cu sare marina in dusul Vichy si impachetari cu trandafiri sau lavanda.

"Un concept original al spa-ului nostru este tratamentul Signature. Acesta consta intr-un ritual hammam, ce presupune exfolierea profunda a pielii cu sapun negru cu eucalipt si manusa de kessa", mai spune Paraipan.

In zona "Ice & Fire" gasim o sauna uscata, una cu infrarosu, o fantana cu gheta, dusul scotian, dusul emotional si baia Kneipp.

Un masaj clasic al fetei si capului costa la Orhideea Health & Spa 75 de lei, iar pentru un dus Vichy veti plati 100 de lei. Un tratament cu ciocolata sau o terapie cu vin dureaza 120 de minute si costa 350 de lei.

De asemenea, aici veti gasi si tratamente destinate special femeilor gravide, pretul fiind de 200 de lei.

#spa bucuresti, #spa romania, #eden spa, #orhideea health and spa , #Frumusete