Respira vin pentru a ramane tanar

Sambata, 05 Noiembrie 2011, ora 00:00
2128 citiri
Respira vin pentru a ramane tanar
Vinoterapie

Un pelerinaj in superbele regiuni viticole ale Italiei va scoate la iveala, pe drumul catre Assisi, un refugiu feeric de care se va indragosti orice iubitor al spa-ului de calitate.

Este vorba de Le Tre Vaselle, "hanul" familiei Lungarotti, vechi de zeci de ani, dar care a deschis de curand singurul spa din micutul oras medieval Targiano.

Chiarei Lungarotti ii "curge vin prin vene".

"Chiara a mostenit podgoria de la tatal sau, Giorgio, omul vazut de toata lumea ca cel care a pus Umbria pe harta", va va spune receptionerul, in timp ce va veti plimba printr-un labirint de pereti din piatra antica, relateaza Howtospendit. Tavanul jos si pasajele complexe va vor face sa credeti ca aveti nevoie de un GPS pentru a gasi calea de intoarcere.

"A fost o miscare indrazneata sa foloseasca aceasta mostenire pentru a cultiva vita de vie pe un teren ce era inainte o simpla ferma. Insa pariul a fost castigat, iar Le Tre Vaselle a devenit una dintre cele mai importante afaceri din zona", mai spune acesta.

Vinoteca Lungarotti se inalta semeata in aceasta micuta si frumoasa regiune si este considerata responsabila pentru faima initiala a Umbriei.

Vinoterapia nu este deloc o idee noua, Les Sources de Caudalie detinand pionieratul in acest domeniu, inca din anul 1990. Insa, pentru Umbria, deschiderea spa-ului BellaUve a fost o miscare revolutionara.

Vinoterapia a inspirat o intreaga generatie de producatori de vinuri, multi dintre acestia deschizandu-si spa-uri pentru a-i convinge pe vizitatori sa stea mai mult decat pentru o degustare de vin.

Cum functioneaza?

Pielea este cel mai mare organ al corpului uman si absoarbe pana la 60% din substantele continute de produsele cu care intra in contact. Ceea ce fac vinoterapeutii este sa-ti frece trupul cu o combinatie de pulpa si samburi de struguri ramase in urma procesului de producere a vinului.

Se spune ca pulpa are o excelenta calitate exfolianta si ajuta la reducerea semnelor de imbatranire.

Pretul unui sejur de doua nopti la Le Tre Vaselle, ce include doua sedinte de wellness prin vinoterapie si o cina, incepe de la 200 de euro de persoana.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#spauri celebre, #vinoterapie frumusete, #spauri europa, #metode frumusete, #Les Sources de Caudalie, #Le Tre Vaselle , #Frumusete