Remodeleaza-ti silueta: Ai curajul sa te lasi in mana tehnologiei?

Sambata, 25 Februarie 2012, ora 00:00
1811 citiri
Remodeleaza-ti silueta: Ai curajul sa te lasi in mana tehnologiei?

Pielea este elementul care da tonul frumusetii rafinate pe care orice femeie trebuie sa o emane, fie intr-o intalnire de business, fie in viata sa de zi cu zi. Indiferent daca alegi sa faci sport sau tratamente cu unde electromagnetice, frumusetea poate fi atinsa si in lipsa interventiilor chirurgicale.

Secretul puterii tale de convingere si elementul de baza in atingerea succesului ramane, pe langa inteligenta si cunostintele tale, feminitatea pe care o inspiri.

Sportul este cea mai sanatoasa si placuta alegere, atunci cand vrei sa iti pastrezi tineretea cat mai aproape, dar, daca vrei sa fii cu un pas inaintea tuturor, poti lua in considerare serviciile pe care centrele de infrumusetare ti le pun la dispozitie.

Intregul corp are nevoie de atentia ta maxima, iar centrul de infrumusetare Epilpulsar te ajuta sa iti remodelezi silueta si chiar sa scapi de riduri, cu ajutorul unui aparat de ultima generatie: Triple Action cu Radiofrecventa Multipolara.

Cele trei terapii folosite in cadrul centrului Epilpulsar ard si dizova celulele din stratul adipos, accelereaza metabolismul, tonifiaza si elimina grasimile dizolvate, stimuleaza colagenul si elastina din piele - totul, fara a afecta tesutul din piele, ne-a explicat Simona Zimbresteanu, reprezentant Epilpulsar.

"Mai mult, prin incalzirea straturilor de la surafata si a celor din profunzime in acelasi timp, fibrele de colagen se consolideaza si se 'inmultesc' eliberand si elastina. Pentru asta, sunt necesare intre 6 si 8 sedinte, facute la un interval 1-2 saptamani", a adaugat specialistul.

Efectele raman vizibile foarte mult timp dupa tratament, insa expertii te sfatuiesc sa urmezi si tratamentele de intretinere pentru un efect maxim, o data la jumatate de an.

Ideea de tratament cu unde elctromagnetice poate parea inspaimantatoare, cel putin dupa denumire, insa Simona Zimbresteanu te asigura ca nu iti asumi niciun risc. "Din contra, se simte o relaxare datorita caldurii pe care o degajeaza, e aproape ca un masaj", subliniaza aceasta.

Pretul unei sedinte de Radifrecventa Multiplara este de 40 de euro, iar la Epilpulsar primesti, bonus, si o sedinta de "vacuum".

#tehnologii frumusete matura, #Epilpulsar Radiofrecventa Multipolara, #aparat ardere grasimi, #remodelare silueta , #Frumusete